Megőrülök a hajamtól. Mit kéne tennem vele?
Figyelt kérdés
Nem tudok mit kezdeni vállig érő, kóc-szerű hajammal. Se nem hullámos, se nem egyenes, olyan, mint a seprű. Hajvasaláson gondolkodom, mert képtelen vagyok elviselni ezt az ápolatlannak tűnő hajat. Akinek ilyen a haja, kérem, írja le részletesen, hogyan teszi széppé, mit kezd "szálkás" hajával! Köszi előre is!2011. jan. 5. 13:48
1/7 anonim válasza:
Fested?
Amúgy festést leszámítva hajvasalást egész nyugodtan,aztán ápoló,vitaminos samponok(nem károsít annyira amúgy:)). Hajdúsítót kerüld ;)!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Nem festetem, egyszerűen ilyen kóc sajnos. A pakolásokat elkezdem, hátha javít rajta. Még egy kérdés: a hajvasalástól selymesebbnek is fog tűnni? Nem fog szétállni, "szállni"? (Bocs, még nem volt szerencsém hajvasalóhoz, ezért a kérdések.)
2011. jan. 5. 14:37
3/7 anonim válasza:
Nehogy kivasald! Vagy ha nagyon muszáj, akkor max. 160 fokon! Lehet, hogy egyenesen nem tűnik seprű szerűnek, de attól még alapból az lesz, és a vasalás csak még jobban elégeti. Képet ha mutatnál a hajadról, akkor lehetne igazán megmondani, hogy mi vele a gond, így látatlanban azt mondom, hogy vágass a végéből és kezdd el ápolni. Vegyél valamilyen szépségvitamint (Biovanne, kovaföld kapszula, Revalid, Viviscal, stb.), azt szedd rendesen, azon kívül pedig rendszeres hajpakolások! A Gliss kur készítményeket különösen ajánlom.
4/7 anonim válasza:
Növeszd meg,a végéből pedig sűrűn vágass,és próbáld meg megtanulni hogy kell beszárítani a hajad nagy körkefével hajmosás után!ne egyenesítsd :)
5/7 anonim válasza:
nekem is ilyen hajam van, és egy ideig nagyon nagyonm utáltam, vasaltam is néha, de nem éreztem jól magamat benne. meg a vasalás nem is állt jol. és én ugye oldalt szoktam elválasztani, és akk kitaláltam h hajmosás után nem szárítom meg, és ugy választottam el(vagyis magátol elválssztodott-középen összevissza). ja és am WU2-es sampont használok, ami az én hajamnak tök jo tartást ad. na és akk megszárad reggelre, és utána fésülöm át oldalra és akk olyan tök jol áll v nemtom :D ja és néha egy-két tincs végét szoktam kivasalni, amiknek a vége kifele áll. de csak olyan 3 naponta 3 tincset kb xD remélem tudtam segiteni :) 15/L
6/7 anonim válasza:
Az enyèm is ilyen kòcszerü ès èn mindig körkefèvel szàritom. Nem nagy dolog ès attòl szèp! Pròbàld meg!;)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi lányok a válaszokat, megpróbálok a hajam kedvében járni pakolással, körkefével, néha hajvasalóval... hátha jobban kijövünk :)
2011. jan. 6. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!