Hogyan szőrtelenítsek, mert már megőrülök? A krémek szart sem érnek, a gyantától begyulladnak a szőrtüszőim, az epilátortól még jobban. Sebesre, véresre vakarom a lábszáram és a bikinivonalam?
igazad van, de ha sima bőrt szeretnél, akkor tarts ki egy módszer mellett, vagy a gyanta vagy az epiláló. én 40 éves vagyok, sokat szenvedtem, végül most itthon epilálok, egy új gépem van, braun . még most is begyullad a szőrtüszőm, de legalább nem kell bejelentkeznem a kozmetikába és nem is kerül semmibe. a gyulladt tüszőkre meg nagyon pici neogranormont kenek( gyógyszertár) és mindig veszek valami finom illatos, e-vitaminos, vagy vízmegkötös, vagy szőlőmagos testápolót, és napi kétszer (reggel, meg este fürdés után) kenem. tehát bőrápolás, és epilálás, és mindig lesz pár piros pötty.....meg visszafelé növő szál, ha nem epilálok, akkor is egy egy szálat a gyulladt piros helyről kiszedek szemöldökcsipesszel, akkor hamarabb gyógyul a helye.
szóval én megértelek. a lényeg, hogy ne kapkodj, ne próbálj egyszerre 5 félét, egy módszerrel tarts ki két hónapig és ha nem jó, fogj másikba. nekem a fent leírt vált be.
Szerintem próbáld ki a cukorgyantát.Bár még nem próbáltam azt mondják nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!