Más is lúzernek érzi magát az életben? Se család, se jó fizu, s már 35-40 év eltelt.
Milyen értelmet lehet találni az életben, ha egyedül maradtál, és még utazgatni (vagy egyéb szórakozás) sem lehet, mert nem keresel annyit?
Próbálom elképzelni a jövőt, s hogy mi adhat értelmet a napjaimnak, miért keljek fel, de nem találom...
Egy kis privát beszélgetés:
Az üzenet küldője:
Szén4
Az üzenet szövege:
Félelmetes h mekkora hülye vagy......
Az üzenet küldője:
Mukedli89
Az üzenet szövege:
Aham...biztosan így van, én vagyok a h_lye aki tanácsot ad és nem te, aki név nélkül pofázik interneten.
Az üzenet küldője:
Szén4
Az üzenet szövege:
Attól, h f@szságokat írkálsz még nem leszel okos.
Tisztában lennél dolgokkal nem adnál ilyen "tanácsokat"....
Gyalog meg stb....
Gondoltam egyszerűbb ha közösbe válaszolok, szóval kedves szén4...Igen szerintem is f@szságokat beszélek, mert igenis egy kiránduláshoz, egy ismerkedéshez milliomosnak kell lenni. Egy kis hétvégi kiruccanáshoz véletlenül sem elég egy bicikli (ami persze megint csak a milliomosnak van)...bárki bárhol lakik, tuti van valami szép hely amit meg lehet nézni, a legkisebb falutól a legnagyobb városig.
Ja, és persze ismerkedni sem lehet, csakis ha van PÉNZED...nem is értem azt a több milliónyi embert akik pénz nélkül is kitartanak a párjuk mellett.
Na de a szarkazmust félretéve, kedves szén4...nem egy ismerősöm stoppal utazott le olaszországba, horvátországba. Vagy páran összedobtak pénzt, és béreltek kocsit/vagy állták a benzinköltséget, pedig marhára nem gazdagok, hanem csóró egyetemisták.
Vagy van annyi lehetőség az életben amihez nem kell pénz erre akartam rávilágítani a kérdezőnél. Sőt, mégcsak nem is buzdítottam egy szóval sem olyan szerinted "hülyeségekre" hogy gyalog járja körül a földet, pusztán összehasonlításként mondtam, hogy ha egyes emberek erre képesek, akkor egy átlag ember, mint a kérdező is simán kimehet kicsit sétálgatni a saját környékén.
De mindegy, ha te ennyire "okos" vagy, én meg "félelmetesen hülye" akkor kérlek írd ide közösbe ha problémád van, és ne privátban dobálózz mocskolódó szavakkal, okok nélkül sértegetve egy általad ismeretlen embert.
Köszönöm.
Utolsó én is megkaptam mr széntől privátban hogy "hülye idióta".
Szerintem nem kell vele foglalkozni,biztos nagyon unatkozik szegény,és bele akar itt kötni névtelen emberekbe,hogy nekik is legyen valami rossz a napjukban ezért gondolom azt hogy sajnálom szegényt.Rossz lehet neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!