Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is lúzernek érzi magát az...

Más is lúzernek érzi magát az életben? Se család, se jó fizu, s már 35-40 év eltelt.

Figyelt kérdés

Milyen értelmet lehet találni az életben, ha egyedül maradtál, és még utazgatni (vagy egyéb szórakozás) sem lehet, mert nem keresel annyit?

Próbálom elképzelni a jövőt, s hogy mi adhat értelmet a napjaimnak, miért keljek fel, de nem találom...

2012. nov. 28. 00:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát adj neki értelmet. Attól, hogy van valakid meg van munkád ugyanúgy lehet értelmetlen. Meg egyébként is, miért más dolgoktól és emberektől várod, hogy értelmet adjanak neki?!
2012. nov. 28. 00:05
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
Együttérzően nyilvánuljatok meg.
2012. nov. 28. 00:07
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

A férjem 30 évesen annyiból állt, hogy behúzott függönyök mellett számítógépen játszott, aludt eljárt dolgozni, edzett. Ennyi.

Teljesen véletlenül belém botlott egy játékban, tetszett online a humora, randiztunk és hát itt vagyunk ma..

Megtalált engem, mikor ő közölte, hogy sose gondolta, hogy neki egyáltalán lesz komoly barátnője, az elég béna fizetése az évek során szépen megnőtt, mert kivirult egyre jobb pozíciókat csípett el, jelentkezett olyan helyekre, amikre amúgy sose mert volna stb. Mindez úgy kezdődött, hogy a sok szerverből véletlen mindketten ugyanazt választottuk.

Sose tudhatod.

2012. nov. 28. 00:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Utazásról meg annyit hogy azt is simán meg lehet oldani olcsóban, gondolj arra hogy valakik egy szál biciklivel vagy stoppal vagy gyalog járják körbe a földet.
2012. nov. 28. 00:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen nem vagy egyedül,szerintem sokan így éreznek ahogyan te.De még nincs késő semmihez.Vedd be mindennap a leszarom tablettát.És randizgass,csajozz.Menj el kikapcsolódni,akár még egy kis kocsmába is meginni 1-2 sört.Próbálj annak örülni amid van.Nézz körül,másnak ennyije sincs mint neked.

És mindennek meglátni a pozitív oldalát.

2012. nov. 28. 00:32
 6/12 A kérdező kommentje:
Ja, nő vagyok. Nőknek hamarabb elmegy a vonat...
2012. nov. 28. 00:41
 7/12 anonim ***** válasza:
31%
Szülj egy gyereket,hidd el egyből meglesz mindennek az értelme.
2012. nov. 28. 00:42
 8/12 anonim ***** válasza:
19%
Ezt jól látod. Fiatalon ők diktálják az iramot, de a vonzerő lecsökken 30 felett. Sorry.
2012. nov. 28. 00:43
 9/12 anonim ***** válasza:
95%
Érdekes utolsó amit mondasz,én ismerek olyan nőt aki 30 éves korában pendült ki és jobban nézett ki akkor meg évekkel később és most is mint fiatalon,sőt én láttam már 50 felett is szép nőt akiről azt hitték 35 évesek hogy fiatalabb mint ők közbe meg ötven valamennyiben született.Ez volt 3 éve.Sorry
2012. nov. 28. 00:53
 10/12 A kérdező kommentje:
"kipendült"? Ezt szépen mondtad... :)
2012. nov. 28. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!