Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira elegem van már belőlük...

Annyira elegem van már belőlük. Nekik miért nem jó soha semmi?

Figyelt kérdés

Kijártam az iskolát igaz kicsit nehezn, van érettségim, suli közben és nyáriszünetben dolgoztam amikor csak tudtam. Leérettségiztem, nem találtam munkát és itthon azért cseszegettek, hogy miért nem megyek el dolgozni stb de amikor találtam egy retkes munkahelyet mindig az volt a bajuk hogy ez messze van, itt keveset fizetnek, ott sokat kell dolgozni meg mittudomén. Egyszer nagyon kiosztottam őket aztán nem szóltak miatta sokáig és azt mondták, hogy most már úgy csinálom ahogy akarom. Mégis megint beleszólnak. Jött egy ötlet, hogy legyek rendőr így most annak tanulok, hetente egyszer járok haza vagy egyszer sem mert utálok otthon lenni. Állandóan beszólogatnak, hogy hülye fakabát meg mindig leszólják az egészet. Bezzeg az öcsém a gyűjtőiskolájával együtt a jógyerek. Ha nekik ez kell akkor hagyom a sulit, kérem tőlük a pénzt és minden nap pics@ részegen fogok mászkálni az utcán és bűnözni fogok. Nagyon sokáig tűrtem a dolgokat de elegem lett belőlük mostmár. Elköltözni még nem tudok mert nem tudom eltartani magamat, van egy nagyanyám de hát azis olyan hogy inkább hagyjuk. Miért nem jó nekik soha amit csinálok? Egyáltalán mi közük van hozzá? :S

22F

2012. nov. 26. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Hidd el, nem velük baszol ki, ha otthagyod a sulit! Csináld végig, ne törődj velük. Ha lesz munkád, elhúzol onnan.
2012. nov. 26. 20:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is azt tanácsolom, amit az első válaszoló. Tanulj, dolgozz és élj magadért! Ne másért és főleg ne akarj megfelelni.
2012. nov. 26. 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Úgy érzem fontolgatod már régebb óta egy ötlet megvalósítását, de csak gondolatban játszadoztál el vele. Pedig igazából véghez is tudnád vinni. Akkor miért ne tehetnéd meg minél előbb?
2012. nov. 29. 20:56
 4/4 bonkabuci válasza:
Ördögi kör !Amíg ők pénzelnek van közük hozzá! Ha nem járod ki a sulit nem lesz munkád, és nem lesz pénzed tehát elköltözni sem tudsz! Tanulj!!! és elköltözhetsz!
2012. nov. 29. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!