Veszni hagyni egy páratlan lehetőséget csak a család miatt?
Kaptam egy csodálatos lehetőséget, 1 évet kint tanulhatnék Németországban. Nagyon jól beszélem a nyelvet, ami pénzt még hozzá kellene tennem ehhez a lehetőséghez az mind meg van, mert dolgoztam, gyűjtögettem éveken át. És most mi történik? Anyámék egyszerűen kijelentették, hogy nem mehetek el, amit nem is igazán értek, hogy miért. Minden lehetőség adott, de a beleegyezésüket ők nem adják a dologhoz. Hiába kérdeztem az okát.
Egyszerűen nem is értem nem vagyok már kisgyerek, úgy érzem meg tudok hozni egy ilyen döntést egydül is. Apám azt mondta, ha elmegyek arra az 1 évre, akkor ide már jöjjek vissza. Nem is értem. Valaki segítsen? Miért nem engednek el? És most mit tegyek?
Ne haragudj, de ha 21 éves vagy, ne hallgass a véleményükre.
Ha kint tanulsz később nagyon jó lehetőségeid lehetnek az életben, ne hagyd veszni őket.
Csak azért mondja apád, hogy vissza se gyere, mert félt, és nem akar elveszíteni. Ez egy tipikus módszer, azért fenyeget, hogy otthon tartson. Ne aggódj, majd beletörődnek, és nagyon is fognak örülni, amikor hazajössz. Egyébként Németországból elég jó hazalátogatási lehetőségek vannak, pl. egy éjjel alatt otthon vagy busszal és csak 10-15.000 oda-vissza.
21 eves vagy. felnőtt ember. csinald akit szeretnel..
remélem tudtam segiteni!
üdvozlettel, dr Sarlatán Britniszpirsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!