Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Veszni hagyni egy páratlan...

Veszni hagyni egy páratlan lehetőséget csak a család miatt?

Figyelt kérdés

Kaptam egy csodálatos lehetőséget, 1 évet kint tanulhatnék Németországban. Nagyon jól beszélem a nyelvet, ami pénzt még hozzá kellene tennem ehhez a lehetőséghez az mind meg van, mert dolgoztam, gyűjtögettem éveken át. És most mi történik? Anyámék egyszerűen kijelentették, hogy nem mehetek el, amit nem is igazán értek, hogy miért. Minden lehetőség adott, de a beleegyezésüket ők nem adják a dologhoz. Hiába kérdeztem az okát.

Egyszerűen nem is értem nem vagyok már kisgyerek, úgy érzem meg tudok hozni egy ilyen döntést egydül is. Apám azt mondta, ha elmegyek arra az 1 évre, akkor ide már jöjjek vissza. Nem is értem. Valaki segítsen? Miért nem engednek el? És most mit tegyek?

2012. nov. 25. 15:36
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Bocsánat, csak nagyon ideges vagyok, szóval apám azt mondta, hogy ha elmegyek, akkor ide már ne jöjjek vissza. Bocsi, csak nagyon ideges vagyok és ki vagyok borulva emiatt.
2012. nov. 25. 15:38
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy miért nem engednek el, egy jó kérdés! Mindenképpen tőlük kell megkérdezned, nem pedig tőlünk. Olyan nincs, hogy nincs válasz! Talán féltenek. Semmit se mondanak?
2012. nov. 25. 15:39
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2012. nov. 25. 15:40
 4/21 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy féltenek, de az ég szerelmére 21 éves vagyok, nem maradhatok velük örökre!
2012. nov. 25. 15:40
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ha 21 éves vagy, ne hallgass a véleményükre.

Ha kint tanulsz később nagyon jó lehetőségeid lehetnek az életben, ne hagyd veszni őket.

Csak azért mondja apád, hogy vissza se gyere, mert félt, és nem akar elveszíteni. Ez egy tipikus módszer, azért fenyeget, hogy otthon tartson. Ne aggódj, majd beletörődnek, és nagyon is fognak örülni, amikor hazajössz. Egyébként Németországból elég jó hazalátogatási lehetőségek vannak, pl. egy éjjel alatt otthon vagy busszal és csak 10-15.000 oda-vissza.

2012. nov. 25. 15:43
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
21 evesen mar a magad velemenye szamitson, ideje a sajat labadra allni.
2012. nov. 25. 15:45
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
21 évesen már te döntesz. Szerintem ha látják, hogy jól megy a sorod majd, akkor megbékélnek. Csak nagyon féltenek. Viszont ezt a lehetőséget ne hagyd ki, ilyen ritkán adódik. Mond el nekik, hogy ez nem olyan, amit vissza lehet csak úgy utasítani, és ülj le velük beszélni, hogy ők is elmondhassák a félelmeiket.
2012. nov. 25. 15:46
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

21 eves vagy. felnőtt ember. csinald akit szeretnel..

remélem tudtam segiteni!

üdvozlettel, dr Sarlatán Britniszpirsz

2012. nov. 25. 15:47
 9/21 A kérdező kommentje:
Most már értem miért. Anyukám lehet hogy babát vár. Rajta kaptam, egy terhességi teszttel és azt mondta lehet hogy lesz kistesóm. Gratuláltam neki, és azt mondta, hogy most már érted hogy miért nem akarjuk hogy elmenj??? Köpni nyelni nem tudtam!!!!!!! Most ezért kéne maranom?
2012. nov. 25. 15:49
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Menj, szard le a véleményüket. Te életed, nekem ilyen lehetőségem lenne meg sem állnék odáig. :)
2012. nov. 25. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!