Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Veszni hagyni egy páratlan...

Veszni hagyni egy páratlan lehetőséget csak a család miatt?

Figyelt kérdés

Kaptam egy csodálatos lehetőséget, 1 évet kint tanulhatnék Németországban. Nagyon jól beszélem a nyelvet, ami pénzt még hozzá kellene tennem ehhez a lehetőséghez az mind meg van, mert dolgoztam, gyűjtögettem éveken át. És most mi történik? Anyámék egyszerűen kijelentették, hogy nem mehetek el, amit nem is igazán értek, hogy miért. Minden lehetőség adott, de a beleegyezésüket ők nem adják a dologhoz. Hiába kérdeztem az okát.

Egyszerűen nem is értem nem vagyok már kisgyerek, úgy érzem meg tudok hozni egy ilyen döntést egydül is. Apám azt mondta, ha elmegyek arra az 1 évre, akkor ide már jöjjek vissza. Nem is értem. Valaki segítsen? Miért nem engednek el? És most mit tegyek?

2012. nov. 25. 15:36
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Menj, életed nagy lehetősége, élj vele!

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, mert életed végéig bánni fogod. (Sajnos saját tapasztalat).

36N

2012. nov. 25. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!