Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehetne engem elemezni? 15/L

Hogy lehetne engem elemezni? 15/L

Figyelt kérdés
Valaki tudna elemezni? pszichológus mamám szokta azt csinálni hogy kéri a gyerekeket hogy rajzoljon fát és abból ô valahogy dolgokra kôvetkeztet pl. a lomb nagysága,tôrzs vastagsága stb. de olyan is van hogý képzelj el egy kockát milyen szinu,milyn a háttér stb. a mamám velem nem hajlandó megcsinálni. de engem érdekelne hogy ilyen kérdésekbôl mit lehet rólam megtudni. nyugottan írjatok privibe ha valami olyan személlyes kérdésetek lenne :D 15/l
2012. nov. 26. 19:57
 1/2 anonim ***** válasza:
igen, ez nem veletlen, hogy veled nem hajlando megcsinalni, csaladon belul az orvos sem gyogyit! Menj el egy masik gyermek pszichologushoz, esetleg kerj segitseget ebben a mamadtol, o biztos tud valakit, akiben bizhatsz.
2012. nov. 26. 20:07
 2/2 anonim válasza:
inkább menj kineziológushoz! sokkal többet tudsz meg magadról, mint 5 pszihológustól.
2012. nov. 27. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!