Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Eléggé önállótlan vagyok, de...

Eléggé önállótlan vagyok, de kb 1 éven belül szeretnék elköltözni itthonról. Mit tanuljak meg addig, hogy el tudjam magam látni, illetve a dolgaimat intézni?

Figyelt kérdés
Bevásárlás, ilyesmi megy, de pl. most döbbentem rá, hogy egy rózsaszín csekket nem tudtam egyedül kitölteni. Belegondoltam, hány dolog lehet még, amit az előtt illene megtanulnom, mielőtt elköltözök itthonról (kb. 1 év). Segítenétek ezeket "összegyűjteni", hogy felkészüljek kicsit? Köszi! L21
2012. nov. 22. 20:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Főzés, mosás, mosógép beállítása, takarítás, csekkek feladása, orvoshoz időpontkérés, ügyintézés.

Melyik nem megy?

2012. nov. 22. 21:02
 2/19 kovpet ***** válasza:
77%

"hogy egy rózsaszín csekket nem tudtam egyedül kitölteni"

De aztán megmutatta valaki és már tudod. Mindennel ez van, ezek apróságok, simán meg lehet tanulni. Inkább az a fontos, hogy legyen kitől kérdezned, ha valamit nem tudsz :)

De erre meg itt a gyakori :))

A pénzzel való bánás megtanulása a kulcs, szerintem. Akinek égeti a zsebét, annak nem lesz jó élete, aki meg tudja kezelni, az a kevésből is meg fog élni mindig.

2012. nov. 22. 21:14
 3/19 A kérdező kommentje:
főzni, mosni nem tudok :( ezeknek hogyan álljak neki?
2012. nov. 22. 21:21
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

én is 21 vagyok és januárban költözök :D mostanában összeszedek ilyen alaprecepteket és itthon kisérletezek vele, már egész jól megy, pedig most kezdtem

a mosógép hótegyszerű

2012. nov. 22. 21:27
 5/19 anonim ***** válasza:
78%
Anyukád/nagymamád nincs, hogy megmutassa?
2012. nov. 22. 21:27
 6/19 kovpet ***** válasza:

Én kb annyit éltem egyedül, mint itt az átlagéletkor lehet és egyszer sem főztem magamnak. Nem mondom, hogy ez olyan jó és követendő, sőt, csak azt, hogy enélkül is el lehet lenni. Mosás nélkül nem, de a mosógépnek meg van használati utasítása :)

Ne parázz, ha bízol magadban, akkor nem lesz nagy baj. A sok kicsit meg megoldod. :)

2012. nov. 22. 21:31
 7/19 kovpet ***** válasza:
Ja és persze ezzel nem azt mondom, hogy ne készülj fel előre! Az egy jó ötlet. Csak hogy ne félj, hogy ha kihagysz valamit, akkor az olyan nagyon nagy baj lesz. Nem lesz az. Csak kis kellemetlenség :)
2012. nov. 22. 21:32
 8/19 anonim ***** válasza:
3%
Nem értem, hogy nem tud valaki főzni lány létére, főleg 21 évesen.
2012. nov. 22. 22:09
 9/19 anonim ***** válasza:
71%

Ha főzni szeretnél, akkor a vizet először a lábasba kell tenni bele a hozzávalókat.

Ha mosni, akkor a vizet a mosógépbe kell tölteni és bele tenni a ruhákat!

ÖSSZE NE KEVERD !!!!

2012. nov. 22. 22:11
 10/19 anonim ***** válasza:
86%
8-as, a közhiedelemmel ellentétben a lányok se úgy születnek, hogy mindent tudnak.
2012. nov. 22. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!