Általában, hogy fogadjátok el a menstruációt az életetekben?
nekem semmi problémám azzal ha megjon a havim. ha tampont használsz , akkor szinte olyan mintha nem is volna. Mega mugy is addig oruljunk, amig megjon(már gondolok igy a fiatal korra, amíg nem akarunk babát), plusz az egyik hozzászolo irta a cisztát(ez is fontos dolog).
IGY találta ki a természet, így van rendjén...
Nem tudom miért estetek így nekem, komolyan... Aláírom, vannak, akik nem szeretnek bulizni (vagy már kiöregedtek belőle), de szerintem ha valaki anya lesz, az attól még nem CSAK anya. Ja és nem anya leszek, hanem anya vagyok, immár másfél éve. Örülök, hogy nektek kiegyensúlyozott és vidám, boldog terhességetek volt, nekem nem. Miért vagyok én attól rosszabb, hogy nekem hiányzott a szórakozás? És azért, mert pl. tegnap betettem a lábam egy diszkóba, én most rossz anya vagyok? Azért, mert elmentünk megünnepelni barátnőm szülinapját? Örülök, hogy nem vagyok olyan besavanyodott mint ti. Mit láttok ti az én életemből? Milyen jogon ítélkeztek felettem? Nézzetek már magatokba egy kicsit! Manapság olyan elvárásokat támasztanak egymással szemben az emberek, amik teljességgel irreálisak, és ebben élen járnak a terhes és kisgyerekes nők. Az én szüleim is jártak szórakozni, mégsem ugatta le őket senki, mert akkor még az emberek a saját dolgukkal törődtek egyrész, másrészt nem akartak az anyákra ilyen skatulyát húzni. Most meg mi van? Gyereked van, kussolsz, azzal foglalkozz, más eszedbe se jusson. Hát akkor hajrá, az a ti utatok, az enyém kicsit más. Én nagyon szeretem a fiam, és tisztességgel nevelem, remélem meg tudom tanítani arra, hogy ne ítélkezzen mások felett és hogy ne higgye majd azt, hogy egy nő az élete során csak egyfajta szerepet tölthet be. Remélem ő nem fogja majd ezt elvárni a feleségétől ha majd felnőtt lesz. És ha majd egyszer lányom lesz, neki is bizony ilyen "rossz" példát fogok mutatni majd. Sokatoknál különb lesz azt hiszem.
Na de nem szeretném tovább offolni a kérdést, ha valakinek véleménye van, az mondja meg "face to face", vegyen fel msn-re és mondja meg ott a magáét: pollypolly@freemail.hu (mailt ide ne írjatok mert nem ez a mail címem már) Kíváncsi vagyok, hányotokkal lehet érdemben kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!