Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Általában, hogy fogadjátok el...

Általában, hogy fogadjátok el a menstruációt az életetekben?

Figyelt kérdés
Nekem 11 éves koromban jött meg. Most 17 vagyok már. Amikor megvolt mindig bőgtem talán az 5. hónapig. Iskolába se mertem menni. A szüleim már elkezdtek a pszihológussal fenyegetőzni, hogy elvisznek. Na ekkor gondoltam, hogy nem megyek semmilyen kuruzslóhoz és nagy nehezen beletörődtem.
2007. szept. 1. 09:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
85%

nah hát én 14 vagyok egy éve volt a nagy nap. én se csipem szar olyankor a suliba minden szünetbe wcre járok h mikor kell cserélni. tesióra = katasztrófa...a tampont meg nemigazán merem kipróbálni (még).Meg most hogy még nem állt be folyton "úristen mikor jön?" lehet ma vagy csak 1 hét mulva?! Suliba nemszoktunk ilyenekről beszélni , pedig néha jó lenne. de a legjobb bnőm nemcsip ilyenekről beszélni. pedig néha jobb olyanokkal beszélni ilyenről aki veled egykorúú nem mint az anyukád akinek már vagy 25 éve megvan. De amugy nem vészes, viszont érdekes belegondolni hogy ez sokáig igylesz. ugyérzem mintha ez egy átmeneti dolog lenne. (kb 14x volt eddig)meg hát nincs mibe beleavatkoznia. de ha már 16 leszek? bulik, fiuk stb... és mi lesz ha 20 leszek? 30? főleg ha akkora már fájni is fog. mert most még (szerencsére) nem! Érdekes dolog!

Tudjátok mit csajok?

Lőjjük szét a holdat! Minden az ő hibája!!! :))

2007. szept. 26. 15:04
 12/26 anonim ***** válasza:
87%
Hát szerintem az egyetlen, aki szereti, az a "terhesen bilizni vágyó" "anyuka". Én sem szeretem. De hülyíeség, hogy a terhesség rosszabb!! Imádtam terhes lenni és imádom a fiamat is! Nincs annál jobb érzés, mint hogy valaki ott mozgolódik a pocakodban! Kedves tinilányok! Ne higyjétek el, hogy nem jó terhesnek lenni! Csak annak nem jó, akinek fontosabb a pia, meg a buli, mint a gyereke! És külön jó benne, hogy nem menstruálsz! Nekem cseppet sem hiányzott!
2007. okt. 8. 13:20
 13/26 anonim ***** válasza:
85%

Több ilyen ember kéne mint az elöttem szóló, hiszen a fiataloknak nem azt kéne belebeszélni a fejükbe, hogy rossz a terhesség, mert akkor nem lennének emberek, hanem mint egy áldásról kell beszélni róla...

Fru

2007. okt. 18. 18:20
 14/26 anonim ***** válasza:
97%

Én örülök neki, bármennyire is hülyén hangzik. PCOS van, amitől elég rendszertelen, kimaradozó. Ha kimarad, akkor az megint egy akadályt jelentene, mert valszeg 'ciszta' keletkezik.

Amikor megjött először, akkor anyám hegyibeszédet tartott, hogy ez mennyire szörnyű! Nekem szörnyűbb, ha nem jön. S mióta változott a hozzáállásom, azóta nem is görcsölök, s rendszeresebb is lett! Külön szerencse, hogy mi még ezt a tisztulási folyamatot is 'élvezhetjük' havonta, vagy pontosabban lehetőségünk van rá, mert élvezetnek nem élvezet!

A pszichológus pedig nem kuruzsló! Éveket tanul, hogy pszichológus lehessen!

2007. okt. 22. 14:08
 15/26 anonim válasza:
97%
Sziasztok!31 éves 2 gyerkőcös anya vagyok 13 évesen megjött és sajna minden egyes alkalommal hánytam és görcsöltem csak a szuri, után állt le a görcs.Kivizsgáláson is votam, azt mondták szervi baj nincs és a terhesség után elmúlik-hát ez nem jött be.12 napig tart,ez csak a "pirosa".Viszont, szülés után használhatom 3 havonta(1 szuri)a /depo pro-vera/fogamzásgátlót amitől se vérzés ,se görcs!Több éve használom,évente ellenőrzés kell.A bulizós anyukának csak annyit,lehet bulizni otthon is pia nélkül -1 jó kis zene,szolíd táncika ami nem megerőltető és a baba is szeretni fogja a ritmust a mami pedig nem lesz depis.
2007. nov. 26. 22:46
 16/26 anonim ***** válasza:
94%
lehet hogy a történet amit mondok érdekes, de a barátnőm anyja például gunyolta azzal a barátnőmet hogy megjött neki, meg hogy nő a melle, és többet a barátnőm sosem beszél erröl az anyjának, most meg az anyja azt hiszi hogy a lánya egyáltalán nem menstruál és azt is csak ugy régen mondta és ennek már 6 éve.
2008. jan. 26. 19:27
 17/26 anonim ***** válasza:
96%
Ezt dobta a gép. Gondolj azokra, akiknek soha nem jön meg, és emiatt nem lehet soha saját gyerekük...
2008. jan. 27. 21:14
 18/26 anonim ***** válasza:
96%

Anyunak van egy nagyon jó elmélete erre: Mi lenne ha minden nőbe lenne egy gomb. Ha szeretne gyereket, akkor be kellene kapcsolni és menstruál, ha nem fogan meg a baba. Minek szenvedjenek a tízenévesek és a már gyerekes idősebb korosztály? Egyébként szerintem ez diszkrimináció.

Nekem annak idején a suliban elsők között jött meg. Utáltam az egészet, mert csak utána fél évvel kezdtünk róla beszélni és eleinte csak sejtettem, hogy mi ez az egész.

Ami sztem a legérdekesebb az a fura szaga, ami van. Én kicsinek mindig azt hittem, hogy ez tipikus anya szag. Aztán amikor nekem rendszeresen megjött, és felismertem uazt a szagot, mondtam anyának ő meg csak mosolygot rajtam.=)

Én a hirtelen hőmérséklet változásokat utálom. Olyankor (tavasz, ősz) meg tudnák halni, de szerencsére egyre rövidebb az az idő, amikor iszonyatosan fáj.

2008. febr. 7. 15:03
 19/26 anonim ***** válasza:
94%
Én is mindig görcsöltem, 6-8 napig tartott és erős is volt, egészen addig, amíg el nem kezdtem szedni a fogamzásgátlót. Azóta 2-3 napos, alig van, és csak egy picit görcsöl tőle a hasam. Van két gyerekem, amikor a tablettával leálltam, akkor sem sokat változott, csak pár nappal tovább tartott. Volt egy barátnőm, akinek 15 évesen az orvos javasolta a fog.gátlót (barátja nem volt), mert sokat szenvedett a mensivel minden hónapban, onnantól nála is rendeződött a helyzet. Esetleg kérd ki a nőgyógyászod véleményét.
2008. febr. 7. 17:00
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!Én 114 vagyok.11,5 évesen jött meg suliban,Észre sem vettem meg semmi és nem értem meg nagy nyűggel.Hála nekem az 4-5 nap is olyan,mint a többi.Nem fáj a hasam és semmi bajom,ugyanolyan vidám vagyokm,mint amikor nincs meg :D
2008. febr. 16. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!