Általában, hogy fogadjátok el a menstruációt az életetekben?
nah hát én 14 vagyok egy éve volt a nagy nap. én se csipem szar olyankor a suliba minden szünetbe wcre járok h mikor kell cserélni. tesióra = katasztrófa...a tampont meg nemigazán merem kipróbálni (még).Meg most hogy még nem állt be folyton "úristen mikor jön?" lehet ma vagy csak 1 hét mulva?! Suliba nemszoktunk ilyenekről beszélni , pedig néha jó lenne. de a legjobb bnőm nemcsip ilyenekről beszélni. pedig néha jobb olyanokkal beszélni ilyenről aki veled egykorúú nem mint az anyukád akinek már vagy 25 éve megvan. De amugy nem vészes, viszont érdekes belegondolni hogy ez sokáig igylesz. ugyérzem mintha ez egy átmeneti dolog lenne. (kb 14x volt eddig)meg hát nincs mibe beleavatkoznia. de ha már 16 leszek? bulik, fiuk stb... és mi lesz ha 20 leszek? 30? főleg ha akkora már fájni is fog. mert most még (szerencsére) nem! Érdekes dolog!
Tudjátok mit csajok?
Lőjjük szét a holdat! Minden az ő hibája!!! :))
Több ilyen ember kéne mint az elöttem szóló, hiszen a fiataloknak nem azt kéne belebeszélni a fejükbe, hogy rossz a terhesség, mert akkor nem lennének emberek, hanem mint egy áldásról kell beszélni róla...
Fru
Én örülök neki, bármennyire is hülyén hangzik. PCOS van, amitől elég rendszertelen, kimaradozó. Ha kimarad, akkor az megint egy akadályt jelentene, mert valszeg 'ciszta' keletkezik.
Amikor megjött először, akkor anyám hegyibeszédet tartott, hogy ez mennyire szörnyű! Nekem szörnyűbb, ha nem jön. S mióta változott a hozzáállásom, azóta nem is görcsölök, s rendszeresebb is lett! Külön szerencse, hogy mi még ezt a tisztulási folyamatot is 'élvezhetjük' havonta, vagy pontosabban lehetőségünk van rá, mert élvezetnek nem élvezet!
A pszichológus pedig nem kuruzsló! Éveket tanul, hogy pszichológus lehessen!
Anyunak van egy nagyon jó elmélete erre: Mi lenne ha minden nőbe lenne egy gomb. Ha szeretne gyereket, akkor be kellene kapcsolni és menstruál, ha nem fogan meg a baba. Minek szenvedjenek a tízenévesek és a már gyerekes idősebb korosztály? Egyébként szerintem ez diszkrimináció.
Nekem annak idején a suliban elsők között jött meg. Utáltam az egészet, mert csak utána fél évvel kezdtünk róla beszélni és eleinte csak sejtettem, hogy mi ez az egész.
Ami sztem a legérdekesebb az a fura szaga, ami van. Én kicsinek mindig azt hittem, hogy ez tipikus anya szag. Aztán amikor nekem rendszeresen megjött, és felismertem uazt a szagot, mondtam anyának ő meg csak mosolygot rajtam.=)
Én a hirtelen hőmérséklet változásokat utálom. Olyankor (tavasz, ősz) meg tudnák halni, de szerencsére egyre rövidebb az az idő, amikor iszonyatosan fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!