Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak engem dühítenek kicsit...

Csak engem dühítenek kicsit az ilyen "önsajnáló" emberek? (Bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Szóval, nemrég, az utóbbi időszakban történtek velem olyan dolgok, amiket biztos egy életre megjegyzek. És nem jó értelemben. Még sem kezdtem el vagdosni magam, még a legdurvább helyzetekben is csak erősen magamba csíptem, hogy picit magamhoz térjek. És az én problémám nem az a "jaj, a barinőm már nem törődik velem annyit", vagy a "jaj, a fiú aki tetszik mással jár, megyek, összevagdosom magam, ez a fájdalom kibírhatatlan" tipusú volt. Végig erős maradtam, bár talán kissé gyáva is. Nem bírtam elmondani senkinek. Végül sikerült megbeszélnem anyukámmal, de most nem ez a lényeg. Hanem hogy kissé kiborulok, ahányszor látom, hogy valaki mély depresszióba zuhan, a fentebb említett "hatalmas" problémái miatt... Ha tudnák, hányszor kívántam, hogy az legyen a legnagyobb bajom, kinek ki tetszik, vagy hogy milyen ribanc már ez meg az...

2012. nov. 15. 22:03
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
20: de ezt nem egy ilyen oldalon és vadidegenekkel kell elérni!Egy ismerőssel és/vagy családtaggal!
2012. nov. 17. 22:02
 22/39 LeftBehind ***** válasza:
Az öngyilkosság a depresszió végső stádiuma. Egyébként ez a "letört a körmöm,elkenődött a sminkem" típusú kérdések emlegetését baromi erős túlzásnak tartom,én legalábbis még nem láttam ilyen kérdéseket itt. Az pedig,hogy valaki a szerelem,szeretet miatt érez fájdalmat vagy szomorúságot,szerintem tökéletesen érthető. Vannak akit az anyagi javak izgatnak és vannak akit az érzelmek irányítanak,én pl tudom,hogy a jég hátán is túlélném,de az,hogy ennyire lenéznek és semmibe vesznek az emberek,lassan tényleg megöl.
2012. nov. 17. 22:04
 23/39 A kérdező kommentje:

Érdekes, amit egyesek írnak. Hogy pont azért tudják átérezni a mindenen nyavajgó emberek bajait, mert átélték milyen depisnek lenni. Én pont azért nem tudom komolyan venni az olyan kérdéseket mint : " a barátnőmmel már nincs annyi időnk egymásra, ezért vagdosom az ereimet" mert megéltem az igazi fájdalmat.

U.i: Amit idéztem, egy valós kérdés volt ezen az oldalon.

2012. nov. 17. 22:10
 24/39 LeftBehind ***** válasza:
Sose mondtam,hogy nincsenek fent hülyegyerekek az oldalon,de annyian közel sincsenek,hogy itt kéne miattuk problémázni. Gondolom láttál valami orbitális baromságot és hirtelen felindulásból kiírtad ezt a kérdést,de ha komolyan voltak/vannak problémáitok akkor nem értem,hogyan lehet még pont ezeken feldühödni.
2012. nov. 17. 22:16
 25/39 anonim ***** válasza:

"megéltem az igazi fájdalmat."

Nekik az az igazi fájdalom, ergo épp megélik.

2012. nov. 17. 22:24
 26/39 A kérdező kommentje:
Nem hirtelen felindulás volt, régóta filózgatok már rajta.
2012. nov. 17. 22:24
 27/39 anonim ***** válasza:
#21: Erről a témáról könyveket írtak, úgyhogy én most inkább nem megyek bele.
2012. nov. 17. 22:25
 28/39 LeftBehind ***** válasza:
Jó neked,hogy ilyesmiken filózgatsz...
2012. nov. 17. 22:25
 29/39 A kérdező kommentje:
Mármint nekem?
2012. nov. 17. 22:31
 30/39 LeftBehind ***** válasza:
Ja
2012. nov. 17. 22:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!