Csak engem dühítenek kicsit az ilyen "önsajnáló"
emberek? (Bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Szóval, nemrég, az utóbbi időszakban történtek velem olyan dolgok, amiket biztos egy életre megjegyzek. És nem jó értelemben. Még sem kezdtem el vagdosni magam, még a legdurvább helyzetekben is csak erősen magamba csíptem, hogy picit magamhoz térjek. És az én problémám nem az a "jaj, a barinőm már nem törődik velem annyit", vagy a "jaj, a fiú aki tetszik mással jár, megyek, összevagdosom magam, ez a fájdalom kibírhatatlan" tipusú volt. Végig erős maradtam, bár talán kissé gyáva is. Nem bírtam elmondani senkinek. Végül sikerült megbeszélnem anyukámmal, de most nem ez a lényeg. Hanem hogy kissé kiborulok, ahányszor látom, hogy valaki mély depresszióba zuhan, a fentebb említett "hatalmas" problémái miatt... Ha tudnák, hányszor kívántam, hogy az legyen a legnagyobb bajom, kinek ki tetszik, vagy hogy milyen ribanc már ez meg az...
én nem rúgok bele az ilyen emberekbe, már említettem, hogy segítek nekik, attól függetlenül milyen hülyeségeken nyivákolnak...
2012. nov. 17. 20:37
12/39 anonim válasza:
Igen mindenkinek megvannak a saját problémái!kicsik és nagyok!Ha valaki tényleg olyan témában kér segítséget,amiben lehet segíteni/tanácsot adni azzal semmi gond és nem veszi senki önsajnálásnak!De aki azért akar öngyilkos lenni,mert elkenődött a sminkje,vagy hasonló baromságok,azért azt ne ajnározzuk már!Mert ezt mindenki tudja,hogy hülyeség és ennek már nem lehet segíteni!Ha valakinek komoly problémája van tapasztalataim szerint kap normális válaszokat!De azért egy idióta kérdésre miért várnátok komoly választ?
2012. nov. 17. 21:23
13/39 anonim válasza:
"De aki azért akar öngyilkos lenni,mert elkenődött a sminkje,vagy hasonló baromságok,azért azt ne ajnározzuk már!"
Ne, tényleg ne. Várjuk meg míg komolyabb gondja lesz, esetleg hagyjuk, hogy megtegye, úgysem kár érte, úgyis hülye volt, dögöljön csak meg az ilyen. -.-"
2012. nov. 17. 21:27
14/39 anonim válasza:
"attól függetlenül milyen hülyeségeken nyivákolnak"
Hülyeség, mint pl. ez a kérdés?
2012. nov. 17. 21:28
15/39 A kérdező kommentje:
Eltértünk a lényegtől. Engem az idegesít kicsit, hogy az emberek már annyira unatkoznak, hogy öngyilkosok akarnak lenni minden szarságon. A kérdésemmel pedig azt akartam megtudni, hogy csak szimplán én vagyok-e érzéktelen, vagy már másoknak kezdenek az idegeire menni az ilyen mindentől depressziós emberek.
2012. nov. 17. 21:35
16/39 LeftBehind válasza:
A depresszióval csak ne dobálózzunk,mert igenis komoly dolog. Éreztétek már mikor este lefeküdtök,hogy bárcsak ne kelnél fel soha többé? Én igen,és fogalmam sincs mit tudnék kezdeni a helyzettel. Még a pszichológusom is csak annyira képes,hogy tablettákat ír ki nekem,amik ha szerencsém van majd pár héten belül hatni is fognak. A legrosszabb,hogy még tanácsot se tudok kérni senkitől,mert akinek van önbizalma,képes kapcsolatokat kiépíteni,annak ez magától jön,így nevelték.
2012. nov. 17. 21:44
17/39 anonim válasza:
Nem, engem még mindig nem idegesítenek, valószínűleg azért, mert átéltem és így átérzem. De most a kérdésed jó volt arra, hogy rájöjjek, hogy ez pl. egy előnye annak, hogy átéltem. Tudom, hogy aki azért akarja megölni magát, mert letört egy körme, az sem hülye.
2012. nov. 17. 21:56
18/39 anonim válasza:
Nem azt mondtam,hogy hagyni kell!e ilyen komolytalan kérdésekkel nem is érdemes foglalkozni és senki nem is veszi komolyan!Valószínűleg,ha valaki feltesz egy kérdést,hogy elkenődött a sminkem és bla bla legyek öngyilkos? Az nem akar öngyilkos lenni,csak figyelemre vágyik!
A kérdésedre válaszolva kérdező pedig nem csak te gondolod így!
A másik válaszadónak,aki azt írta,hogy ne dobálózzunk a depresszió szóval annyit,hogy az "öngyilkossággal" viszont semmi gond ha mindenki dobálózik? A fele nem is gondolja komolyan csak figyelmet akar,mint már említettem!
2012. nov. 17. 21:56
19/39 anonim válasza:
#16: Szerezhető is. Persze nem könnyű, de megoldható.
2012. nov. 17. 21:58
20/39 anonim válasza:
"fele nem is gondolja komolyan csak figyelmet akar"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!