Elsősorban a melegeket kérdezem. Titeket nem dühítenek fel az ilyen dolgok?
Mindenhol azt hallom, hogy:
- aki vasalja a haját b.zi
- aki kiszedi a szemöldökét ( nem túlzottan, csak hogy ne legyen ronda) b.zi
- aki testápolót használ b.zi
- aki gyantáztat, szőrtelenít b.zi
- aki normálisan fel van öltözve és van ízlése b.zi
- aki törődik az arcápolással netalán még szemránckrémet is használ b.zi
- aki formázza a haját és trendi frizurája van b.zi
- aki alapozót használ (pl. pattanásra vagy csak úgy) b.zi
- aki színesebben öltözködik mint az átlag az b.zi
- aki ékszert hord b.zi
- aki feszesebb ruhákat vesz fel, nem mackófelsőt meg valami ócska farmert és sportcipőt b.zi
- aki bármi rózsaszín dolog közelébe megy természetesen az is csak b.zi lehet...
stb.-stb.
Több, most nem jut eszembe, de én már így is torkig vagyok!
Annyi buta és tudatlan ember van! Ti is szembesültök néha ilyen kijelentésekkel?
Pl. itt az oldalon is van valami kérdés. Hogy egy fiú felvehet-e ezt vagy azt vagy megteheti-e stb. semmi extra nincs benne, erre legalább 5 nagyon okos ember azt válaszolja, hogy az bu.zis .
Hát nekik minden b.zis?! Ennyi erővel férfi már kezet se mosson, mert "úristen megmossa a kezét, ráadásul nem elég, hogy tiszta vízzel még szappant is hasznááál! Tisztaságmániás és nem férfias..."
Ennyire határtalan lenne az emberi butaság?
Ti hogy viszonyultok ehhez?
Bocs, ha nem teljesen érthető amit írtam, csak másodszor írom be, mert előbb valami hibát írt ki az oldal és újból kellett kezdenem és ez nem igazán tett boldoggá...
Lehet nem volt világos. Az a problémám, hogy miért kell mindenbe belekeverni a meleg témát és miért neveznek valakit melegnek ilyen dolgok miatt. Amikor ezek nem is feltétlenül igazak.
Úgy érzem fogalmuk sincs róla milyenek a melegek. Azt hiszik aki meleg az egyből festi magát és rózsaszínben jár, vagy én nem tudom...
De tényleg nem bírom megérteni, hogy miért van az, hogy bármiről van szó az első 10 perc után tuti előkerül a melegség mert valaki biztosan felhozza... ezzel nem is lenne baj, csak ők gúnyolódnak.
Mellesleg arról mi a véleményetek, hogy sokak szerint aki ápolt és ad magára esetleg szőrteleníti is pár testrészét az már nem férfi? Én ezzel nem értek egyet, nekem semmi problémám ezzel. Miért csak az számít férfinek aki úgy néz ki, mint egy ősember és ruha nélkül is mintha pulóverben lenne, annyira szőrös?
menjél aludni inkább. :D
talán te is b*zi vagy??
ez így van ahogy leírtad.aki azokat csinálja az igenis B*ZI!!
egy férfi maradjon férfi,ne sminkelje már magát,ne szőrtelenítsen,ne vasalja a haját (eleve minek növeszti meg),ne hordjon már rózsaszínt!!úristen!!a rózsaszín a lányosság megtestesítője!!
nem értem hogy mire jó ez!!egyre jobban elnőiesednek a férfiak,aztán még nekik áll feljebb!!
egy férfi maradjon csak szőrös,hordjon kéket feketét akármit csak ne rózsaszínt,ne növessze meg akkorára a haját hogy vasalni kelljen,és igenis egy férfi izzadtan,kinyúlt mackónadrágban és borostásan (inkább) férfi!!!
A második válaszoló a számból vette ki a szavakat.
Dehát,a legtöbb tinilánynak most ezek a nagyon trendi dolgok,úgyhogy ezek a "b.zik" nem fognak egyedül maradni.
Hát azért bőven van kivetnivalóm azzal amit írtál...
Egy féri minek szedi a szemöldökét? Mármint jó össze van nőve mint állat ok, de hogy mint egy nő szedegesse az télleg nem vmi férfias. Nagy divat ez vasalt haj, nemtudom mi a jó benne, persze ettől még nem b*zi. Azért srác gyantáztatni, hát az azért télleg b*zis. Borotválás ok. A többi szerintem nem az, de mondjuk feszes ruhát az vegyen fel akinek van mire. Elég undorító ha egy nagyon vékony srác (mondjuk ilyen emos gyerek, belőtt fekete, vasalt séróval) felvesz egy feszülős felsőt. Szaladjon le egy párszor edzeni, aztán ha nem vaságy plussz ő 50 kg akkor mehet. De mondjuk az előbb említett kategóriának ez gáz lenne, nekik az a vagány ha jó vékony vagy. Amúgy amiket felsoroltál sztem leginkább az emo-sokra igaz. Gyomorforgatóan néz ki egy kettő, és a mai csajoknak ez bejön, hova fejlődünk...
Hát, az utolsó kivételével nem ilyen válaszokra számítottam.
Nem a nők véleményére voltam kíváncsi, mert azt ugye eddig is tudtuk... meg nem érdekel, sorry.
Mellesleg nem az emokra gondoltam, én nem az a kategória vagyok már rég öreg vagyok az ilyenekhez.
Én úgy értettem ezeket a felsorolásokat, hogy manapság a legtöbb ember szerint pl. "a hajvasalás b.zis". Ellenben nekem a meleg ismerőseim nagyrésze életében nem vett hajvasalót a kezébe! Akik vasalják a hajukat az ismerőseim közül mind azért teszik mert azt hiszik (tévesen) jól áll nekik és ezzel majd fel tudnak szedni NŐKET. Szóval én nem értem miért jön mindenki azzal, hogy "csak a b.zik vasalják a hajukat" amikor ez nem igaz. És a többi felsorolt dologgal is ez a problémám, hogy nem feltétlenül igaz.
De amit páran leírtak, hogy talán azért mert ezt inkább a nők szokták azt értem. De attól mert egy pasi is elkezdi még nem feltétlenül akar nő lenni és nem meleg.
Na jó mindegy, úgy látszik 1 rosszul fogalmaztam meg az egész kérdést 2 kevesebben gondolják így rajtam kívül, mint hittem.
Szerintem azért mondják, mert nöies dolgok. Mármost vannak látványosan meleg férfiak (általad felsorolt tulajdonságokkal), és vannak olyanok, akiröl meg nem mondanám, hogy azok.
Egy átlagember esetében hogy zajlik a dolog? Jár-kel az utcán, beül bárokba, és lát mondjuk 5 látványosan meleget. Ez úgy áll össze benne, hogy "ma láttam pár meleget, mind olyan volt, mintha nö lenne". És így nem az alakul ki a köztudatban, hogy a melegek n százaléka ilyen, hanem, hogy a melegek ilyenek, ergo ezek b.zis megnyilvánulások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!