Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tanácstalan vagyok, mit...

Tanácstalan vagyok, mit tegyek, mit tanuljak?

Figyelt kérdés

Igazság szerint amúgy is döntésképtelen vagyok, másrészt talán egy kevésbé döntésképtelen embernek is kell segítség ilyen helyzetben.

Sikerült egy olyan egyetemi szakra jönnöm, aminek semmi jövője sincs, biztos a munkanélküliség a diplomájával. Ráadásul egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem is érdekel.

Végképp nem tudom, hogy mire menjek át. Ha mesélem valakinek, hogy újrafelvételizem, akkor a kérdésére, miszerint hova megyek, nem tudok válaszolni.

Szorgalmas vagyok, érdekelnek a tudományok. Szeretnék valami szorgalmamnak megfelelőt. Nem szeretnék vezető lenni, hanem alkalmazott. Fontos számomra a kreatívság, illetve, hogy ne legyen monoton a munka - már amennyire egy munka lehet változatos. Fontos, hogy úgy érezhessem, alkottam valamit. Szívesen keresnék válaszokat különféle globális kérdésekre, akár kutatócsoport tagjaként. Vagy akár kutatócsoport eredményeit publikálnám. De legszívesebben terveznék dolgokat.

Tudom, ezek eléggé valóságtól elrugaszkodott dolgok, amikre kicsi az esély, de mégis ezekre vágyom leginkább.

Nehezebben tanulok az átlagnál ráadásul, így az átlagnak is gondot okozó szak se jön szóba, főleg, hogy két támogatott félévem úszik.

Érdekel az emberek egészsége, egészségmegőrzés feltételeinek megteremtése; az élhető város (kinézet (pl. értékek megőrzése, százados házak felújítása), közlekedés, környezetbarátság szempontjából), valamennyire a technika is.

2012. nov. 13. 18:43
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Érdekel az eredmény, és hogy milyen szakmák jönnének be neked az eredmény alapján.

2012. nov. 13. 19:12
 2/5 A kérdező kommentje:

I S T P

89% 52% 79% 76%

2012. nov. 13. 19:37
 3/5 anonim ***** válasza:
És az ajánlott foglalkozások közül mi tetszik?
2012. nov. 14. 10:15
 4/5 A kérdező kommentje:

Őszintén semmi. Megleptek.

Pedig végigolvastam a személyiségleírást, és sok olyat tartalmazott, ami igaz rám. Tehát biztos nem rossz a teszt, de ...

Nem akarok technikus lenni vagy szerelő vagy ilyesmi.

2012. nov. 15. 16:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Amúgy amiket a kérdésben leírtam, valamennyire illenek az ISTP-hez?
2012. nov. 15. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!