Tanácstalan vagyok, mit tanuljak gimi után. Ötletek?
Úristen, mintha magamat hallanám egy évvel ezelőtt...
Elmentem gazdasági suliba, de az első félév után otthagytam. Sajnos az idei felvételi eljárásról meg lecsúsztam, így jövőre szeretném elkezdeni a pszichológiát. :)
Az, hogy te vagy a többi emberért szerintem mindenhol így van. Ha meg vásárolni mész/szerelőt hívsz/busszal utazol/óvodába viszed a gyereket, akkor ők vannak érted.
Sajnos senki nem mondhatja meg neked, hogy mit tanulj. (Irigylem az olyan embereket, akik már középiskolában tudják, hogy mivel akarnak foglalkozni.) Gondolkodj el, hogy mi az, ami annyira érdekel, hogy akár egész életedben tudnád csinálni. Segíthetnek a felvin az önismereti tesztek, de a SZTE-nek is van egy jó orientációs tesztje.
Sok sikert kívánok, remélem minél hamarabb sikerül döntened! :)
O igen... Én is pont pénzügy-számvitelen gondolkodom, de eléggé bizonytalan még. Nem vagyok biztos benne. Am a teszteket, amiket említettél már mind megcsináltam, a szegedi a közgázt, a felvis a pszichológiát ajánlja... -.-
azért köszi a választ, remélem neked is összejön
Én tavaly felvételiztem, és én sem tudtam nagyon dönteni. A felvi.hu-nak van saját tanácsadási szolgáltatása (ha akarod teljesen anonim). Írj nekik egy emailt, hogy felvételi előtt álló diák vagy aki nem tudja eldönteni mivel is foglalkozzon, ezután egy pszichológus küldi el a további instrukciókat. Nekem tavaly nagyon sokat segített...
Itt a linkjük: [link]
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!