Kriptozoológiát szeretnék tanulni. Tudtok olyan iskolát, ahol ezt megtehetem? Esetleg egy másik kriptozoológustól kell tanuljak?
Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 11:59
1/3 anonim válasza:
Sztem elmész biológusnak aztán hozzácsapódsz egy ilyen hivatású egyénhez.....komolyan elhiszed, hogy valaki iskolát tart egy olyan tudományból, amivel nem keresel pénzt?....najó...bölcsészképzés is van....
2/3 anonim válasza:
Engem is érdekel ez a tudományág, Magyarországon biztos nem lehet ilyet tanulni, külföldön pedig hol? Nem elterjedt ez a tudomány, ezért igenis lehetne belőle pénzt keresni, csak épp baromi nehéz eljutni odáig, hogy valaki kriptozoológus legyen. De ha valakinek sikerül, annak pénz gondjai egész biztosan nem lesznek!
3/3 anonim válasza:
Nekem is szimpatikus ez az állás, de én a zoológus állást ajánlom, persze hobbiból attól még lehetsz kriptozoológus. Amerikában( USA, Kanada ) talán könnyebb lenne teljes állást találni kriptozoológusként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!