Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kriptozoológiát szeretnék...

Kriptozoológiát szeretnék tanulni. Tudtok olyan iskolát, ahol ezt megtehetem? Esetleg egy másik kriptozoológustól kell tanuljak?

Figyelt kérdés

2012. júl. 9. 11:59
 1/3 anonim válasza:
100%
Sztem elmész biológusnak aztán hozzácsapódsz egy ilyen hivatású egyénhez.....komolyan elhiszed, hogy valaki iskolát tart egy olyan tudományból, amivel nem keresel pénzt?....najó...bölcsészképzés is van....
2012. júl. 13. 10:45
 2/3 anonim válasza:
Engem is érdekel ez a tudományág, Magyarországon biztos nem lehet ilyet tanulni, külföldön pedig hol? Nem elterjedt ez a tudomány, ezért igenis lehetne belőle pénzt keresni, csak épp baromi nehéz eljutni odáig, hogy valaki kriptozoológus legyen. De ha valakinek sikerül, annak pénz gondjai egész biztosan nem lesznek!
2012. dec. 28. 13:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is szimpatikus ez az állás, de én a zoológus állást ajánlom, persze hobbiból attól még lehetsz kriptozoológus. Amerikában( USA, Kanada ) talán könnyebb lenne teljes állást találni kriptozoológusként
2013. febr. 18. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!