Miért zavar engem ha egyik barátnőm jobban elvan egy másik barátnőmmel mint én?
azért zavar mert érzed hogy számára nem vagy olyan érdekes..
ezt érdemes elfogadni és keresni más személyt mint értelmetlenül epekedni évekig utána
vannak olyan emberek aki úgy vonzzák az embereket mint a mágnes, és épp ezért nem nagy szám nekik ha sok haverjuk van
míg aki annyira nem vonzó szmeélyiség olyanra vágyik amilye nincs.egy barátra
2 megoldás van. próbálsz megváltozni ,ez általában azt jelenti sokaknál hogy próbálsz megfelelni nekik ,megjátszod magad, szarul érzed magad és semmivel sem lesz jobb csak anynival hogy több képen leszel bejelölve fészbukon mint eddig
a másik meg hogy ELFOGADOD hogy ilyen szar felszínes világban élünk és keresel normális barátokat..vagy egy normális barátot aki olyan mint te és nem fog lerázni ha talál nálad egy számára "jobbat"
amúgy nem ismerem az illetőt lehet egy kicsit durván írtam róla, ha így volt bocsesz:D
Velem is ez van... sajna ez ellen nem lehet mit tenni.
Az ilyenek nem is barátok (ha nem figyelnek egymásra) ezek csak felszínes ismerősök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!