Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Mit tegyek, hogy ne legyek ennyire érzékeny?

Figyelt kérdés
Gyakran elsírom magam olyan pillanatokban, amik kicsit meghatóak, de azért sírnom nem kellene rajta...

2012. nov. 12. 22:07
 1/2 anonim ***** válasza:
44%
Örülj neki. Ha könnyen sírsz, spirituálisan érzékeny vagy, talán érdemes lenne ezt fejleszteni. Keress filozófiai könyveket, érdeklődj, esetleg keress valamilyen hívő, meditációs csoportot, vagy csatlakozz gyülekezethez, addig keress, amig meg nem találod a helyed.
2012. nov. 12. 22:16
 2/2 anonim ***** válasza:
egyes nok ilyenek, en is. kepes vagyok egy hulye filmen bogni, meg eskuvon is. engem nem nagyon zavar, szerencsere a parom is megert. azert ha egyutt nezuk filmet igyekszem nem annyira beleelni magam, vagy pedig nem annyira romantikusakat nezek es akkor nincs ilyen. szerintem ez tulzott empatia, az meg azert nem egy hatrany.
2012. nov. 15. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!