Lehet hogy túl sok vagyok az embereknek? Bővebb lent!
A saját állításodra cáfolsz rá.
Először nem keresnek, csak te őket, majd hirtelen keresnek, de csak azért, hogy ki tudják magukat panaszkodni..
Nekem is volt egy hozzád hasonló "barátnőm". Ő is mindig megkérdezte, hogy "mizu?", én meg szépen elmondtam-már ha épp engedte, nem vágott közbe és nem terelte el a témát- de látszott rajta, hogy egyik fülén be, a másikon ki és alig várja, hogy ő beszélhessen. Állandóan szervezkedett, be akarta mindenki idejét osztani, azt hitte, ő az atyaúristen. Állandóan vibrált (ne úgy értsd, hogy életvidám volt-sőt!! mindig idegeskedett és balhékat generált), mellette 2 perc nyugtod sem volt.
Szóval igen, ez NAGYON idegesítő.
2 válaszolónak: Látszik, hogy tizenéves vagy, hogy azt hiszed, azért nem bírnak mert te "jobban iszol", mint ők..
voltam egy időben így
más környezetbe kerültem, visszafogott voltam passzív, nem szólítottam meg senkit
azóta az ellenkezője van, mindenki nekem "udvarol", keresnek, hívnak stb.
lehet hogy rossz társaságban forogsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!