Már belegondoltatok, hogy rokkant embereknek milyen nehéz barátnőt találniuk?
Minap láttam egy velem egykorú (huszonéves) srácot tolószékben, nem voltak lábai...
Trendin volt öltözve, trendi haja volt, meg minden.
De arra gondoltam, hogy ha egy átlagos srácnak is alig lehet barátnője (ha valamelyik lány lealacsonyodik hozzá), akkor neki vajon hogyan lesz?
Én egészséges vagyok, de ez most eléggé elkeserített.
Én láttam már több esetet is:
1. Hozzá hasonló párt találtak. Pl ha belegondolsz gyakran van hogy egy vak férfinak vak nő lesz a felesége, és működik.
2. Nem törődik vele az akivel egymásba szeretnek, de lássuk be ez ritka. Szerintem az ilyen pároknál már pl a baleset előtt is egy párt alkottak, és kitartottak egymás mellett. Ismerek ilyet ahol az asszonynak amputálták a lábát egy betegség miatt, ennek már 20 éve, és már előtt is házasok voltak, semmi gond nincs a kapcsolatukban.
Igen, baleset előtt megismerni és utána ismerkedni más tészta.
De azért azt, hogy csak a belső számít le lehet húzni a wc-n. Sem a nők, sem a férfiak nem így működnek.
ismerek egy lányt, akinek lényegesen rövidebb az egyik lába a másiknál. speckó cipőt hord, és láthatóan sántít.
aranyos, gyönyörűszép arcú, jó alakú kis csajszi, barátnőzik, bulizik, nyaral, és 7 éve van egy fantasztikus párja. (a lába gondolom születésétől ilyen) ja, és még így is futnak utána a srácok.
szerintem pont ezek az emberek találhatnak igazán jólelkű párt maguknak, hiszen aki ennek ellenére megismerkedik velük, megszereti őket, az már nem lehet egy felszínes valaki.
tudom, a kövérség nem rokkantság, de azt látom, h az ilyen "hibával" rendelkező emberek sokkal szeretőbb, normálisabb párt találnak mint a "tökéletesek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!