Már belegondoltatok, hogy rokkant embereknek milyen nehéz barátnőt találniuk?
Figyelt kérdés
Minap láttam egy velem egykorú (huszonéves) srácot tolószékben, nem voltak lábai...
Trendin volt öltözve, trendi haja volt, meg minden.
De arra gondoltam, hogy ha egy átlagos srácnak is alig lehet barátnője (ha valamelyik lány lealacsonyodik hozzá), akkor neki vajon hogyan lesz?
Én egészséges vagyok, de ez most eléggé elkeserített.
2012. júl. 17. 21:41
11/11 anonim válasza:
Üdv srácok!!! 20 éves srác vagyok és én is a láb gondokkal küzdök... egyik rövidebb mint a másik! És borzalmasan látszik, és zavaró ! Nincs barátnőm, és nem is gondolom, hogy lesz valaha... 1 olyan helyen dolgozok ahol körülvesznek sok szép lányok! Majdnem minden nap azt hallom, h ez a pasi milyen helyes meg az... pont előttem nyomassak a dumát. Kicsit rosszul esik! Sokan elutasítottak, és sokan megbántottak! Elhihetitek nem 1x csajozni ilyen külsővel se lánynak se fiunak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!