Rajtam kívül más is érzett már így? Én már sokadjára, elegem van az emberekből.
Figyelt kérdés
Nincs kedvem lemenni a boltba se, iskolába meg végképp nincs kedvem menni, jól esik egyedül lenni és nem törődni másokkal. Lehetséges, hogy ez az őszi/téli depresszió jele? :O 15/f2012. nov. 11. 14:10
1/5 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek van ilyen hangulata. :D Lehangoló idő van
2/5 anonim válasza:
Én is utalok suliba járni a társaság miatt, nem vagy egyedül nyugi. Van mikor olyan a hangulatom h rá se nézek senkire, van mikor meg bármilyen jó csajjal próbálok szemezni, ha már önbizalmam nincs ahhoz h beszélgessek eggyel is..;D
4/5 anonim válasza:
Mostanában egyre gyakrabban vagyok így vele.Még a családtagokat is nehezen viselem.
14/l
5/5 anonim válasza:
Az én véleményem szerint minden embernek szüksége van egy kis magányra, amikor senki nincs körülötte.
Én is elég sokszor érzem így. Mondjuk nálam annyi van, hogy szívesen kimozdulok itthonról csak nem oda, ahol emberek vannak. Néha jól esik, ha egyedül vagyok, s maximum zenét hallok, nem pedig embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!