Pénzt csal ki az emberekből - mit lehet tenni? Bővebben lent!
A bátyám megismert egy lányt és nekem túlságosan is gyanús a csaj. Mióta ismerik egymást sosem aludhatott ott nála férje van és gyereke (!) állítólag nem élnek együtt a férjével, de már bebizonyosodott hogy igen. Nagyon átb*ssza a bátyám fejét és nem hajlandó ezt észrevenni! Ami ennél is durvább: kitalálta a csaj hogy nincs pénze, meg hogy TERHES lett és el kell vetetni, stb, és a lényeg hogy már 90000 Ft-ot (!!!!!!)költött rá a bátyám!!!!
Szerintem másokkal is ezt csinálja, és találtam is rá bizonyítékot, a bátyámat ez sem hatotta meg!!! Mit lehet tenni? Szerintetek fel lehet jelenteni???
megoldásokat várok ide, illetve privátban:S
u.i.: tudom hogy hülye a bátyám, nem erre volnék kíváncsi. köszönöm
Feljelenteni nem tudod,mert a bátyád önként és dalolva fizet.
És a bátyádat se fogod egykönnyen meggyőzni.
Szép kis tanulópénz lesz.
Én a helyében olyat vernék a fejére h elájulna. Lehetőleg úgy h ne lehessen látletet venni róla.
Ezt elég lenne 1hétig mindennap megismételni és kisz*rná a pénzt.
18/F
szerintem hagyd, hogy magától jöjjön rá de segíts neki benne!
pl: kérj te is tőle pénzt vagy csináld ugyanazt amint azt nő, csak feltűnőbben.
magától kell rájönnie az a fontos.
kér el tőle te is jósok pénzt aztán tedd félre mert ha leesik neki mit tettek vele akkor jól jön majd
nemtudom, de én ezt a 90000-et soknak tartom és én azt valahogy vissza szeretném hozni, szal ha neten jáccol valahol akkor rendelj a mobiljáról játékpénzt!
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!