Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én kiábrándulok a férfiakból,...

Én kiábrándulok a férfiakból, nőkből ( úgy általában az emberekből), ha az ezen a fórumon kiírt problémákról olvasok. Más nincs így evvel?

Figyelt kérdés
Olvasom itt, milyen aljas, hazug, erőszakos, hűtlen stb emberek vannak, és totál csalódottnak érzem magam... Ha ehhez még a környezetemben lévő kapcsolatokat is nézem, őszintén depressziósnak érzem magam. Senki nem becsüli a másik embert a viselkedésével. Szomorú vagyok.
2009. ápr. 16. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

NE! :)

Attól, hogy 24-ből 12 órán át sötét van, még nem mondhatod azt, hogy a sötétség az úr!

Attól, hogy a hírekben vér és horror van, nem csak vér és horror van a világban.

De akinek rendben van az élete, az nem itt fog tanácsot kérni a nemlétező problémáira.

Vannak jó, sőt remek emberek is, és ezt akkor is el kell hinni, ha vannak problémáink. Annyira naív eddig sem lehettél, hogy egy internetes oldal döbbent rá, hogy az élet nem mindig és nem mindenkinek habostorta.

Ne kiábrándulj, ne viszolyogj, ne nyafogj erről, hanem próbálj nekik hasznos választ adni, ha már erre jársz.

Nem bántásból írtam, ha annak tűnt, ne haragudj.

2009. ápr. 16. 20:01
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Hú, ez első nagyon jól megfogta a lényeget. Attól, hogy sok ember ilyen, még nem mindenki. Gondolj bele, hogy ide főleg azok írnak, akiknek gondjuk van. Tehát te nem a pozitív példákat látod itt felsorakozva, mert akinek jó a kapcsolata, nem fog segítséget kérni.
2009. ápr. 16. 20:07
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Én úgy gondolom ide az rak fel kérdést a problémáiról, akinek gondja van, jó vannak sokan, de gondold el hányan nem kérdeznek , és hányan csak válaszolnak, mert lehet közöttük aki nagyon szépen él, semmi gondja, bár ezt %-ban nem tudom megmondani mennyi, de sokan vannak akik boldogok, úgyhogy ne ess kétségbe, mért lennél csalódott?? Más problémái miatt te ne legyél, tudom sokan vannak akiknek gondjaik vannak, de addig mig neked nincs , ne csinálj ebböl gondot magadnak. Bizz magadba!!!
2009. ápr. 16. 20:11
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Na, gondold el, akkor mit érezhet egy pszichológus! De ők is megoldják, feldolgozzák a töméntelen rájuk zúduló problémát. És hiszik, hogy nem az egész, hanem csak a világ egy kis szeglete tárul elébük. A többi szép, átlagos, vagy gyönyörű, esetleg közömbös, épp úgy, ahogy az az életre jellemző.
2009. ápr. 16. 20:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet... Valószínűleg a saját házam tája és a másoké adódott így össze. De ettől függetlenül, döbbenetesen sok ember él anélkül, hogy mérlegre tenné a tetteit vagy szavait.
2009. ápr. 16. 20:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Első, tetszett a válaszod és a stílusod, nem én pontoztalak le! Sajnálom...:( A többi is mind nagyon tetszett, értelmes volt..
2009. ápr. 16. 20:29
 7/7 anonim ***** válasza:
86%
Első vagyok, nem a lepontozás a lényeg.:) Köszönöm, hogy reagáltál.
2009. ápr. 16. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!