Más is van így?
Figyelt kérdés
Az elmúlt hónapokban mindig letört voltam és lassan már utáltam az életemet.Csak rossz dolgok történtek velem és már szinte kezdtem feladni.Most kedden meghalt a hörcsögöm és akkor összetörtem.Nem érdekelt semmi és senki.Egy szóval föladtam.Szerdán és csütörtökön viszont nem történt semmi rossz.Mintha elszálltak volna a felhők a fejem fölül és az ég kitisztulni látszik.Most sorra jönnek majd az olyan programok ahol a régi barátaimmal lehetek.Egy kicsit viszont félek, hogy mi van ha ez csak látszólagos boldogság amit magamnak kreáltam, hogy elfeledjem a problémáimat.Mi van ha holnap minden újra rosszra fordul?Ha a felhők visszajönnek.2012. nov. 8. 20:19
1/1 anonim válasza:
Ha félsz, akkor magadra húzod amitől félsz. Felejtsd el az aggályoskodást. Annál is inkább, mert mindenki utálja az aggályoskodókat. Nincs látszólagos boldogság, alapvetően boldogok vagyunk. Csak ha elrontjuk, akkor vagyunk buták, szóval ne rontsd el, hanem örülj BÁTRAN.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!