Velem van a baj, vagy más is így látja a dolgokat mint én?
Olyan problémám lenne, hogy ha én kitalálok valami ötletet és azt elveszi vagy a párom, vagy a testvérem vagy akárki akkor eléggé be tudok rágni. Persze ők ezt nem értik és irigynek hívnak. Tudom, ez legyen a legnagyobb problémám, de most fordult elő sokadjára és mindenki azt mondja velem van a baj. Kitaláltam, hogy veszek magamnak vagy örökbefogadok egy mopsz kutyust, mert régóta szeretnék, de még egyenlőre nem volt rá pénzem. Mikor ezt elmeséltem a nővéremnek, közölte, hogy de jó ötlet és erre rá, hogy ő vesz is magának egyet, mert tényleg aranyos. Na erre be is rágtam, de avval ugrottak nekem, hogy egyedül talán csak nekem lehet?
Orrpirszinget szerettem volna, mire fel ezt elmeséltem egy barátnőmnek csináltatott egyet, hogy neki is kell. Ezek már régebben történtek de azért élénkült fel bennem, ugyanis, régóta gondolkodok milyen tetoválást szeretnék, megvolt a konkrét elképzelés, és párommal keresgéltünk rá képeket, mire talált egy oylat ami neki nagyon megtetszett és közölte, hogy ezt szivesen magára tetetné. Most lett elegem. Tényleg irigy vagyok? Miért vannak lenyúlva az ötleteim?
Sorstárs...
Nem kell legközelebb elmondani másnak az ötleteidet... ilyen egyszerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!