Anyukám miért nem mer megbeszélni velem női dolgokat?
Az én anyukám se merte, suliból netről, barátnőktől tudtam meg mindent.
Amikor később megkérdeztem, hogy miért volt ilyen? Nekem fontos lett volna, hogy erről beszéljünk és hiányoltam ezeket a beszélgetéseket, mert minden barátnőm megtudta beszélni az anyukájával, csak én nem. Erre azt válaszolta azért, mert az ő anyukája se mondott neki semmi, nem tudta hogy kezdjen hozzá, zavarban volt és nem tudta kezelni a helyzetet.
Szerintem anyukádnál is ez a helyzet.
Na, ez jó kérdés, nekem is nehéz volt, nem tudtam a gyerekemmel beszélni. Azért mert éln is prűd nevelést kaptam. Nem volt szabad otthon beszélnek ilyenekről, tabu téma volt. Akit így nevelnek, nem tud más lenni.
Kisegítő irodalom:
De még ez sem elég, keress könyveket, nagynénitől vagy idősebb barátnődtől is kérdezősködhetsz.
Én is csak egy könyvet kaptam annó. :(
Viszont ha te beszélnél vele, szerintem hozd elő a témát nyugodtan.
Sajna én kérdezni se mertem tőle.
anno nagyon cikinek éreztem a témát és ha véletlenül anyám neki kezdett,kimentem a szobából:)a könyvek viszont érdekeltek(akkor még nem volt netünk).szóval soha semmiről nem beszéltünk.
de hát így igy felnőttem:D
De hát a tampont is én hoztam fel neki és akkor már ilyen furán állt a dologhoz, akkor gondolom a szexel kapcsolatos kérdésekre sem válaszolna.. :(
Ez a baj,és a sok tini a bravo ujságból meg netről,meg barátőktől tanul baromságokat,hála a szülőknek akik nem világosítják föl őket időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!