Van egy kis problémám?
Figyelt kérdés
Nemtudok beilleszkedni. Mindenki olyan fura velem és mindenki olyan más. Nem olyan mint én. ők persze úgy gondolják hogy én vagyok a más ..ilyenkor hiányzik a plüssmackóm Utána hazamegyek az istállómba mert az otthonos és nezem a lovakat. és fura de ők olyanok mint én megértenek sokkal jobban mint bárki más! Nem lehet hogy ló voltam előző életemben? Egyébként ló vo lt a jelem az oviban és szeretem a LÓgaritmusokat is Hülye válaszokkal kiméljetek. Köszi SANYI votam2012. nov. 1. 22:46
2/4 anonim válasza:
plüssmackó? már akkor mérnem plüssLÓ? :D
3/4 anonim válasza:
Mindenkinek megvan a saját stílusa, a saját ízlése, és senki másnak semmi köze nincs hozzájuk. egyes emberek a ,,sznob''-ság miatt közösítenek ki valakit, mások azért, mert ők mindennek elképzelik magukat. Írj nekem üzenetben egy kicsit többet magadról. hátha tudok segíteni :) !
4/4 anonim válasza:
Annyi lób.uzi lány van... barátközz össze egyel, aztán engedd neki, hogy meglovagoljon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!