Az ősszel próbálkoztam görkorcsolyázni. A fő problémám az hogy nem tudok vele megállni. Valami jó módszer esetleg? A rajta lévő "Fék" nem hozott eredményt. Amint leteszem, hanyatt akarok esni.
lelassítasz és emgállsz..úgy lassítasz le,mint síelésnél ahóekézés...
tehát terpeszbe kicsit szécsúsztatod a lábaidat,miközben a két térded bahalítod, befelé(egymás felé akarnak nézni)dőlnek
A T alak az koptatja a kereket mint állat
A hóekézés pedig csak lelassít
EGYSZERŰEN FAROLJ BE AZT MÁR MEG IS ÁLLTÁL :D
a "hóekézés" tényleg jó =)
nekem így kezdőként ez a legstabilabb módja annak, hogy ha még megállni nem is, de valahogy lelassuljak :P
meg olyat szoktam csinálni (de az még nem nagyon megy), hogy megyek, megyek és ugrok egy picit és kifordulok oldalra. mintha gyalog mennél és ugrasz egyet és oldalra fordulsz. nagy sebességnél nem tudom, hogy működik e, kecsinél nem volt gáz
T-fék, hóeke, farolás, demszky oszlop megfogása, fal, kerités, pázsit - igény szerint :)
a sarokféket mindeképpen szereled le, és tanulj meg T-fékezni, nem baj ha koptatja a kereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!