Van egy problemam ami mar jo par ideje fen all, focizok felprofi vagyok es mostansag a mecseken eleg figyelmetlen vagyok, es lasult a reagacioim, lassabb vagyok pedig eleg sokatr edzek. Lehet fejben van a gond?
Elsosorban gondold at azt, hogy a legutobbi jo allapot ota milyen valtozasok tortentek az eletedben. Csalad, baratno, etkezes, suli, melo, barmi.
Ha volt vmi markans dolog, akor arra figyelj oda es csinald vissza.
Ha nem, akkor pl figyeld oda fokozottan, h mit eszel meccs elott. A telitett szenhidratok rovidtavon is borzaszto hatasuak lehetnek.
Vagy pl bemelegiteskor kezdj el jobban odafigyelni, mindent precizebben, pontosabban, nagyobb odafigyelessel csinalj, hogy raalljon az agyad a ra varo feladatokra.
Nekem is volt ilyen regen es sokaig nem tudtam rajonni h mitol.. Aztan valahogy beugrott, h mas tipusu parnan alszom es nem szokta meg a szervezetem, igy nem voltam eleg kipihent.
A Mg+B6 segithet,esetleg meccs elött 1 csésze zöld tea!
Edzésen végezzél magas koncentrációt igénylö gyakorlatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!