Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj, hogy nem úgy élem az...

Baj, hogy nem úgy élem az életemet, ahogy mások?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok. Mindig is nagy vágyaim voltak, amiket nem akartam meghagyni álmok szintjén. 14 évesen elkezdtem modellkedni, nagyon jól ment, egy-egy fotózásért vagy kifutó munkáért 200-300 ezret kaptam. Nagyon jól tanultam, mivel sokra akartam vinni, azt akartam, hogy felvegyenek egy amerikai egyetemre. Nem igazán voltak igaz barátaim,sokkal inkább felszínes barátok. 18 évesen jelentkeztem Amerikába egyetemre, ahova fel is vettek, a tandíjamat és a megélhetésemet az addig összegyűjtött pénzből és némi szülői kipótlásból fedeztem. Nemrég befejeztem az egyetemet, újságíró szakon végeztem. Még mindig vállalok munkákat a modell szakmában, mellette dolgozom. Néha úgy érzem, hogy túl szélsőséges életem van. Folyton utazgatok, nem tudok tartós kapcsolatban élni, nem akarok soha férjhez menni vagy családot alapítani. Viszont mindent magamnak építek fel, fontos a karrierem és az, hogy sok új dolgot próbáljak ki. A körülöttem levő emberek azt mondják, túl kalandosan élem az életemet, nem tudok egy dolog mellett megállapodni. Tele vagyok új ötletekkel, célokkal. Tényleg jobb lett volna, ha itt maradok, tovább tanulok egy magyarországi egyetemen,férjhez megyek és gyerekeim lesznek? Félek, hogy emiatt a "változatos" életmód miatt sok embert elveszítek.
2009. aug. 11. 15:06
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak: Köszönöm szépen:) Nagyon sok sikert kívánok Neked is a jövőben, remélem sikerül megvalósítanod az álmodat és úgy, ahogy én, nem hagyod majd, hogy befolyásoljanak a körülötted levők. Kevés az az ember, akinek 14 évesen már konkrét céljai vannak és meg is akarja őket valósítani.
2009. aug. 11. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!