Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van velem valami vagy csak...

Van velem valami vagy csak ilyen korszakomat élem?

Figyelt kérdés
Nem vagyok elégedett magammal azon töröm a fejem mért nincs senkim. Miközben nem vagyok csúnya legalábbis másoktól ezt hallom vissza de mégsem látom hogy érdeklődnének irántam a fiúk. Félek attól mi lesz holnap mit fogok tenni. Mások mit fognak szólni. 16/L
2009. dec. 31. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
17/F vagyok, és érdeklődök irántad.
2009. dec. 31. 19:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Először is ne foglalkozz azzal hogy másik mit gondolnak rólad(tudom könnyű mondani én is ilyen vagyok hogy jaj mit mondanak majd mások).Biztos szép vagy ha a környezeted ezt mondja,csak nem hazudnának neked.A fiúk miatt meg ne aggódj majd biztos jön valaki akinek bejössz.Biztos vannak most is körülötted olyan fiúk akiknek tetszel csal lehet hogy nem veszed észre. Sok sikert és fel a fejjel! 15L
2009. dec. 31. 19:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ebből a pár mondatból nem a jön le nekem, hogy egy plázakurv@ lennél, ezért nem is hinném, hogy stresszelned kéne bármi miatt is. Próbálj meg önmagad lenni, nem azt a szerepet eljátszani, amit elvárnak tőled.

És persze ne görcsölj, mert látszik, egyébként is ott és akkor fog rád találni a nagy Ő, amikor nem számítasz rá.

16/F

2009. dec. 31. 19:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Dettó, dettó, dettó

16/L

de én leszarom (: a külsőm, az embereket és stb.

2010. jan. 1. 20:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megsérteni, kedves előző válaszoló, de ez a leszarom szöveg annyira lejárt már. Nyilvánvaló, hogy nem szarod le, csak úgy szeretnél tűnni mint aki leszarja. Hidd el, nem jó ez így.
2010. jan. 1. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:
én vagyok az "előző" válaszoló, én tényleg leszarom :D ennél sokkal fontosabb dolgaim is vannak ...:D
2010. jan. 2. 13:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Engem nagyon is érdekelnél

54/F

2010. febr. 3. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!