Baj, hogy nem úgy élem az életemet, ahogy mások?
Szerintem ez mind szép és jó, csak félő, hogy egyszer arra ébredsz majd, hogy egyedül vagy, és nincs senki melletted.
Nekem személy szerint nem tetszik az az életvitel, mikor egy nő úgy éli le az első 30-40 évét, hogy csak magára koncentrál, eljut úgymond a csúcsra, a karriert választja.Mert előbb-utóbb rá fog jönni, hogy azért csak jó lenne család,gyerekek, így szül egyet 45 évesen az éppen aktuális pasijának, de megnyugodni már soha nem tud.Aztán persze a kisgyereknek sem alakul ki túl jó családképe ebből kifolyólag.De ez az életvitel nagy divat manapság, ezért van annyi elvált, széttört család.Én nem ítélkezem, nem azt mondom, hogy a kérdezőnek nem lesz normális családi élete, csak ha már feltett egy ilyen kérdést, akkor leírom az őszinte véleményem.
Ja és lehet lepontozni, az is csak azért lesz, mert nem túl népszerű a válaszom,de nem érdekel.
Szia!
Ne torodj vele mit mondanak az emberek! Aki elhagy, az nem igazi barát... Én ha a barátod lennék biztos nem hagynálak el ez miatt, sot, támogatnálak!
Nekem is hasonló céljaim vannak, énekes-szinészi karrierben. Minden álmom, hogy bejárjam a világot, lemezeket adjak ki, turnézni járjak, sokmindent lássak. Nagyon szeretem az állatokat és a kisgyerekeket, de nekem mégsem kell család. Úgy érzem, nincs szukségem férjre, a saját fejem után akarok menni és úgy élni, ahogy nekem tetszik. Hiszen egy életet kaptunk, használjuk ki, úgy is olyan rovid, túlságosan is!
Nagyon nagy kár, hogy az emberek megelégszenek azzal, amit eléjuk dobnak az utcán, és nem mernek álmodni és céljaikat megvalósítani. Aztán elmegy az életuk és nem csináltak semmit, nem lelik oromuket semmiben...
Te nem vagy átlagos ember, igenis kulonleges vagy, azt javaslom neked, menj a saját fejed után, mindenképpen valósíts meg MINDENT, amit kigondolsz, megálmodsz magadnak! Hiszen ezért élunk, hogy úgy alakítsuk az életunket, ahogy nekunk jó és nem úgy, ahogy másoknak.
Én most megyek kozépsuliba, de már tele vagyok célokkal, hogy mit fogok csinálni suli után, és tuti, hogy nem egy uzletben fogok pakolászni! Nem is tudnám elviselni, ha átlagos életet élnék.
Sokan bolondnak tartanak, egy ideig gyógyszereket is szedtem, de engem nem érdekel. Tudom, hogy még fiatal vagyok, de attól tudhatok valamit, és soha nem adom fel. Te sem add fel, csak saját magadnak élj! A világban rengeteg barátot fogsz találni, de aki elhagy az nem barát. Csak légy kedves és szerény, éld az álmaid!
Sok szerencsét és kitartást Neked!
Ja, és nem értem azt, hogy miért várják el azt az emberek, hogy mindenki az alapveto társadalmi normákhoz/elvárásokhoz ragaszkodjon... Miért? Nem vagyunk már a szociban, el kell fogani, ha valaki kicsit más, tehát nem átlagos!
Utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!