Hogyan küzdjem le az önbizalomhiányomat? 18/F
Én úgy vettem észre hogy a bunkósság abban is segít a pasiknak hogy megtartsák a csajt
22
1. Egy fokkal jobb, mint Quasi? Nem sánta? :O Pedig bírom a sántákat.. Nekik tök jó, igazábl nekik be sem kell öltözniük farsangok. Elég ha csak nem alusszák ki magukat ki rendesen, artikulálatlanul nyögdösnek, és klsz a zombi jelmez.
2. A film végén kézen fogva ugrándoztak el a házak tetején, a naplementében. Nem tévedek ;D.
3. A kastély pöppet le volt robbanva, szóval nem hiszem, hogy Szörnyeteg amolyan MTV Cribs-esen üdvözölte Szépséget, hogy "üdv a kecómban".
4. Nem érted. Nem tudatosan döntenek így a felek, ezek az ösztönök. Nézz szét az állat világban! Ott is úgy "állanak össze" felek, hogy genetikájukból adódóan a leheteő legéletképesebb, legtökéletesebb egyedet hozzák a világra. Így kisebb az esélye, hogy elpusztul, és több arra, hogy majd ő is utódokat hoz létre. Így fen marad a faj. A tökéleteset se úgy értelmezd, ahogy manapság mi használjuk. Minél inkább eltérőek a génjeik egy hímnek és egy nőstények, annál "jobb" utódokat teremtenek. Egyébként, ha még mindig nem hiszel nekem (amit tökéletesen kizártnak tartok ;D), akkor nézz utána az MHC-nek és a "fontosságának".
UI.: Én szeretem a borostás pasikat, sőt.. Úgy, hogy az csak egy réteg, akik a semmi szőr puci fiúkat szeretik :D.
Mintha csak én irtam volna, de komolyan...
nekem csak 1 igaz barátom van ismerem mióta az eszemet tudom de csak reggelente tudunk találkozni a suli miatt...
én is próbáltam változtatni külsőn,belsőn,viselkedésen bár az utóbbi nem ment vmi fényesen szóval hagytam a fenébe és most azon vagyok h ne másoknak hanem magamnak feleljek meg (erre mindenkinek magának kell rájönni-e h hogyan)
és tudod mit "ha nem lehetek köztük önmagad ,akkor inkább leszek egy magam."
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!