Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan küzdjem le az önbizalom...

Hogyan küzdjem le az önbizalomhiányomat? 18/F

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy elég csúnyának gondolom magam. Kaptam már megjegyzéseket, beszólásokat a külsőmet illetően és ami azt illeti az én személyes megítélésem szerint sem vagyok éppen egy álompasi. Sokszor az a benyomásom, hogy kinevetnek, sugdolóznak rólam a hátam mögött. Kicsit kiközösítve is érzem magam, nem nagyon hívnak sehová, amikor meg én megyek, senki sem csatlakozik szívesen. Gondolom ez is a külsőmből fakad, ergo senki sem szeretne valami bányarémmel mutatkozni. Persze akad egy-két jó barátom, de igazából ez a helyzetemen nem sokat javít. Pedig aki közelebbről ismer az általában nagyon pozitív véleménnyel van a jellememről, szóval nem hiszem, hogy az lenne a gond. Nagyon vágyom már egy lány önzetlen szeretetére, tényleg nem a szex nálam az elsődleges szempont. Olyan lányra vágyom, akivel hosszú távon együtt lehetünk szeretetben. Persze próbálkoztam már csajozással is, de kivétel nélkül kudarcot vallottam. Pedig rengetegszer próbálkoztam, különböző úton-módon, de egy-két hosszabb beszélgetésnél senkivel sem jutottam. Persze jogosan merülhet fel a kérdés, hogy én járnék-e egy ronda lánnyal. Nos erre az a válaszom, hogy alapjáraton van egy minimális elvárásom a külsővel kapcsolatban, de én adnék esélyt az adott lánynak, hogy megismerjem. Mert én úgy vagyok vele, hogy ha minél jobban kedvelem egy lány személyiségét, stílusát és úgy érzem, hogy egy hullámhosszon vagyunk, akkor képes vagyok lejjebb adni az igényeimet a külsejével kapcsolatban. Magyarán minél jobban kedvelek egy lányt, annál kevésbé érdekel, hogy hogy néz ki. És ez az, ami elkeserít, hogy a lányok többsége még ezt a kis esélyt sem hajlandó megadni. Sokan még elutasító válaszra sem méltatnak, amit kifejezetten sértőnek és tiszteletlennek érzek. A folytonos visszautasítások meg a beszólogatások (most már nincs olyan sok, régebben gyakoribbak voltak) miatt sokszor van rossz kedvem, gyakran lehajtott fejjel megyek az utcán és úgy érzem, hogy nincs, aki megértsen. És úgy érzem, hogy még egy lány sem mondta őszintén, hogy nem vagyok csúnya. Mielőtt bárki képet kérne tőlem, előre szólok, hogy nem fogok küldeni. Ugyanis kipróbáltam már mások tippjeit, sokszor változtattam magamon, de ugyanott tartok. Szóval ezekkel úgy érzem kár lenne próbálkozni. Változtattam már a hajamon, az öltözködésemen stb. de eredménytelennek bizonyultak ezen változtatások. Szerintetek mit tegyek? Mi lehet a megoldás ez ellen a folytonos görcsösség ellen? Akinek kérdése van, vagy hosszasabban szeretne beszélgetni az nyugodtan írjon privátban. Ja és kérném az idióta és magukat viccesnek gondoló válaszadókat, hogy ide ne írkáljanak, nem vagyok olyan kedvemben.

2012. okt. 31. 23:43
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Én úgy vettem észre hogy a bunkósság abban is segít a pasiknak hogy megtartsák a csajt

2012. nov. 2. 13:48
 32/34 anonim válasza:

22

1. Egy fokkal jobb, mint Quasi? Nem sánta? :O Pedig bírom a sántákat.. Nekik tök jó, igazábl nekik be sem kell öltözniük farsangok. Elég ha csak nem alusszák ki magukat ki rendesen, artikulálatlanul nyögdösnek, és klsz a zombi jelmez.

2. A film végén kézen fogva ugrándoztak el a házak tetején, a naplementében. Nem tévedek ;D.

3. A kastély pöppet le volt robbanva, szóval nem hiszem, hogy Szörnyeteg amolyan MTV Cribs-esen üdvözölte Szépséget, hogy "üdv a kecómban".

4. Nem érted. Nem tudatosan döntenek így a felek, ezek az ösztönök. Nézz szét az állat világban! Ott is úgy "állanak össze" felek, hogy genetikájukból adódóan a leheteő legéletképesebb, legtökéletesebb egyedet hozzák a világra. Így kisebb az esélye, hogy elpusztul, és több arra, hogy majd ő is utódokat hoz létre. Így fen marad a faj. A tökéleteset se úgy értelmezd, ahogy manapság mi használjuk. Minél inkább eltérőek a génjeik egy hímnek és egy nőstények, annál "jobb" utódokat teremtenek. Egyébként, ha még mindig nem hiszel nekem (amit tökéletesen kizártnak tartok ;D), akkor nézz utána az MHC-nek és a "fontosságának".

UI.: Én szeretem a borostás pasikat, sőt.. Úgy, hogy az csak egy réteg, akik a semmi szőr puci fiúkat szeretik :D.

2012. nov. 3. 01:16
 33/34 anonim válasza:
Én lány vagyok és őszintén nem érdekel ki hogy néz ki csak nekem ne legyen egy olyan bunkó szemét mint a többi.Egyébként nekem inkább az számít,hogy lehessen vele beszélgetni és ő is beszéljen ne csak én.És kicsit igaz hogy ha jókedvű vagy akkor többen szóba akarnak állni veled (tapasztalatból mondom) és nem érdekel mindenkit hogy nézel ki.
2012. nov. 4. 17:53
 34/34 anonim válasza:

Mintha csak én irtam volna, de komolyan...

nekem csak 1 igaz barátom van ismerem mióta az eszemet tudom de csak reggelente tudunk találkozni a suli miatt...

én is próbáltam változtatni külsőn,belsőn,viselkedésen bár az utóbbi nem ment vmi fényesen szóval hagytam a fenébe és most azon vagyok h ne másoknak hanem magamnak feleljek meg (erre mindenkinek magának kell rájönni-e h hogyan)

és tudod mit "ha nem lehetek köztük önmagad ,akkor inkább leszek egy magam."

17/L

2012. nov. 6. 20:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!