Hogyan küzdjem le az önbizalomhiányomat? 18/F
Utolsónak: Mindkét helyzetből adódóan voltak már negatív élményeim.
Amitől még falra mászok az a "kisugárzás". Mindenki azt hajtogatja, hogy ez milyen fontos, meg minden, de egy emberrel nem beszéltem még, aki meg tudta volna mondani, hogy mi is az. Attól, hogy felemelt fejjel, álvigyorral sétálgatok az utcán, még ugyanúgy fogok kinézni. Aki szép az akkor is szép, ha szomorú.
Nem sok ronda srácot lehet látni szép nővel úgyhogy én úgy gondolom hogy ennek igenis köze van a szerencséhez és mint mondtam nyilvánvaló hogy randira se búskomor képpel kell elmenni
Erre nagyon sok magyarázat van
Pénzesek vagy jó kapcsolatuk van,tehát érdekből vannak velük azok a bomba nők
Másik tény pedig az hogy ilyen normális srácok mint amilyen te vagy NEM kellenek senkinek sem.Hogy miért van így ezt nem tudom,de a nők jobban kötődnek ahhoz akik szemetek és kib*sznak velük,a bunkó tudatlan birka pasikat szintén imádják akikkel semmiről nem lehet elbeszélgetni
utolso:
arra en is kivancsi lennek, hogy az mer igy van..
12
1. Hála istennek, hogy nem sok púpos, félszemű és sánta emberrel fut össze az ember lánya a valóéletben :D.
2. Nem! Quasi és Esmeralda együtt szöktek el, kézen fogva a naplementében. :D
3. Szépség nem azért volt a kastélyban, mert annyira tetszett neki, hanem mert Szörnyeteg megzsarolta, és rabként "tengődött" ott.
Nyilván mindkét részről van hiba. Az pedig, hogy mindenki a tökéletest keresi egy elemi ösztön, ami azért fontos, hogy a tökéletes pároddal tökéletes, életképes utódot tudj örökül hagyni. Az már más dolog, hogy a média átírta a szépségről és az ideálokról alkotott képeinket.. :D .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!