Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan küzdjem le az önbizalom...

Hogyan küzdjem le az önbizalomhiányomat? 18/F

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy elég csúnyának gondolom magam. Kaptam már megjegyzéseket, beszólásokat a külsőmet illetően és ami azt illeti az én személyes megítélésem szerint sem vagyok éppen egy álompasi. Sokszor az a benyomásom, hogy kinevetnek, sugdolóznak rólam a hátam mögött. Kicsit kiközösítve is érzem magam, nem nagyon hívnak sehová, amikor meg én megyek, senki sem csatlakozik szívesen. Gondolom ez is a külsőmből fakad, ergo senki sem szeretne valami bányarémmel mutatkozni. Persze akad egy-két jó barátom, de igazából ez a helyzetemen nem sokat javít. Pedig aki közelebbről ismer az általában nagyon pozitív véleménnyel van a jellememről, szóval nem hiszem, hogy az lenne a gond. Nagyon vágyom már egy lány önzetlen szeretetére, tényleg nem a szex nálam az elsődleges szempont. Olyan lányra vágyom, akivel hosszú távon együtt lehetünk szeretetben. Persze próbálkoztam már csajozással is, de kivétel nélkül kudarcot vallottam. Pedig rengetegszer próbálkoztam, különböző úton-módon, de egy-két hosszabb beszélgetésnél senkivel sem jutottam. Persze jogosan merülhet fel a kérdés, hogy én járnék-e egy ronda lánnyal. Nos erre az a válaszom, hogy alapjáraton van egy minimális elvárásom a külsővel kapcsolatban, de én adnék esélyt az adott lánynak, hogy megismerjem. Mert én úgy vagyok vele, hogy ha minél jobban kedvelem egy lány személyiségét, stílusát és úgy érzem, hogy egy hullámhosszon vagyunk, akkor képes vagyok lejjebb adni az igényeimet a külsejével kapcsolatban. Magyarán minél jobban kedvelek egy lányt, annál kevésbé érdekel, hogy hogy néz ki. És ez az, ami elkeserít, hogy a lányok többsége még ezt a kis esélyt sem hajlandó megadni. Sokan még elutasító válaszra sem méltatnak, amit kifejezetten sértőnek és tiszteletlennek érzek. A folytonos visszautasítások meg a beszólogatások (most már nincs olyan sok, régebben gyakoribbak voltak) miatt sokszor van rossz kedvem, gyakran lehajtott fejjel megyek az utcán és úgy érzem, hogy nincs, aki megértsen. És úgy érzem, hogy még egy lány sem mondta őszintén, hogy nem vagyok csúnya. Mielőtt bárki képet kérne tőlem, előre szólok, hogy nem fogok küldeni. Ugyanis kipróbáltam már mások tippjeit, sokszor változtattam magamon, de ugyanott tartok. Szóval ezekkel úgy érzem kár lenne próbálkozni. Változtattam már a hajamon, az öltözködésemen stb. de eredménytelennek bizonyultak ezen változtatások. Szerintetek mit tegyek? Mi lehet a megoldás ez ellen a folytonos görcsösség ellen? Akinek kérdése van, vagy hosszasabban szeretne beszélgetni az nyugodtan írjon privátban. Ja és kérném az idióta és magukat viccesnek gondoló válaszadókat, hogy ide ne írkáljanak, nem vagyok olyan kedvemben.

2012. okt. 31. 23:43
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Utolsónak: Mindkét helyzetből adódóan voltak már negatív élményeim.

Amitől még falra mászok az a "kisugárzás". Mindenki azt hajtogatja, hogy ez milyen fontos, meg minden, de egy emberrel nem beszéltem még, aki meg tudta volna mondani, hogy mi is az. Attól, hogy felemelt fejjel, álvigyorral sétálgatok az utcán, még ugyanúgy fogok kinézni. Aki szép az akkor is szép, ha szomorú.

2012. nov. 1. 01:08
 12/34 A kérdező kommentje:
Bocs, utolsó előttit akartam írni az előzőnél. Azaz a 11-es számú.
2012. nov. 1. 01:09
 13/34 anonim ***** válasza:

Nem sok ronda srácot lehet látni szép nővel úgyhogy én úgy gondolom hogy ennek igenis köze van a szerencséhez és mint mondtam nyilvánvaló hogy randira se búskomor képpel kell elmenni

2012. nov. 1. 01:09
 14/34 anonim válasza:
szép ember nincs, mindenkinek vannak hibái, és ízlések és pofonok:)
2012. nov. 1. 01:11
 15/34 A kérdező kommentje:
15-ös: Pedig én láttam már olyan kráterfejű fajankókat bomba nőkkel együtt, hogy hihetetlen. :)
2012. nov. 1. 01:11
 16/34 anonim ***** válasza:
A kisugárzást azt csak a felszínes álszent buta libák szokták mondani így talán elhiszik a férfiak hogy nekik nem a külső a legfontosabb dolog egy kapcsolatban
2012. nov. 1. 01:12
 17/34 anonim ***** válasza:

Erre nagyon sok magyarázat van

Pénzesek vagy jó kapcsolatuk van,tehát érdekből vannak velük azok a bomba nők

Másik tény pedig az hogy ilyen normális srácok mint amilyen te vagy NEM kellenek senkinek sem.Hogy miért van így ezt nem tudom,de a nők jobban kötődnek ahhoz akik szemetek és kib*sznak velük,a bunkó tudatlan birka pasikat szintén imádják akikkel semmiről nem lehet elbeszélgetni

2012. nov. 1. 01:15
 18/34 anonim válasza:

utolso:

arra en is kivancsi lennek, hogy az mer igy van..

2012. nov. 1. 01:19
 19/34 A kérdező kommentje:
19-es: Szívemből szóltál, pontosan így gondolom én is. A helyzet az, hogyha akarnék sem tudnék ilyen lekezelő, bunkó lenni a lányokkal. Egyrészt mert nem így neveltek, másrészt meg én inkább vagyok "a légynek sem tudna ártani" típus, minstem a "lesz.rok mindent és mindenkit, mert nagyon menő csávó vagyok" típus.
2012. nov. 1. 01:22
 20/34 anonim válasza:

12

1. Hála istennek, hogy nem sok púpos, félszemű és sánta emberrel fut össze az ember lánya a valóéletben :D.

2. Nem! Quasi és Esmeralda együtt szöktek el, kézen fogva a naplementében. :D

3. Szépség nem azért volt a kastélyban, mert annyira tetszett neki, hanem mert Szörnyeteg megzsarolta, és rabként "tengődött" ott.

Nyilván mindkét részről van hiba. Az pedig, hogy mindenki a tökéletest keresi egy elemi ösztön, ami azért fontos, hogy a tökéletes pároddal tökéletes, életképes utódot tudj örökül hagyni. Az már más dolog, hogy a média átírta a szépségről és az ideálokról alkotott képeinket.. :D .

2012. nov. 1. 01:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!