Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan küzdjem le az önbizalom...

Hogyan küzdjem le az önbizalomhiányomat? 18/F

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy elég csúnyának gondolom magam. Kaptam már megjegyzéseket, beszólásokat a külsőmet illetően és ami azt illeti az én személyes megítélésem szerint sem vagyok éppen egy álompasi. Sokszor az a benyomásom, hogy kinevetnek, sugdolóznak rólam a hátam mögött. Kicsit kiközösítve is érzem magam, nem nagyon hívnak sehová, amikor meg én megyek, senki sem csatlakozik szívesen. Gondolom ez is a külsőmből fakad, ergo senki sem szeretne valami bányarémmel mutatkozni. Persze akad egy-két jó barátom, de igazából ez a helyzetemen nem sokat javít. Pedig aki közelebbről ismer az általában nagyon pozitív véleménnyel van a jellememről, szóval nem hiszem, hogy az lenne a gond. Nagyon vágyom már egy lány önzetlen szeretetére, tényleg nem a szex nálam az elsődleges szempont. Olyan lányra vágyom, akivel hosszú távon együtt lehetünk szeretetben. Persze próbálkoztam már csajozással is, de kivétel nélkül kudarcot vallottam. Pedig rengetegszer próbálkoztam, különböző úton-módon, de egy-két hosszabb beszélgetésnél senkivel sem jutottam. Persze jogosan merülhet fel a kérdés, hogy én járnék-e egy ronda lánnyal. Nos erre az a válaszom, hogy alapjáraton van egy minimális elvárásom a külsővel kapcsolatban, de én adnék esélyt az adott lánynak, hogy megismerjem. Mert én úgy vagyok vele, hogy ha minél jobban kedvelem egy lány személyiségét, stílusát és úgy érzem, hogy egy hullámhosszon vagyunk, akkor képes vagyok lejjebb adni az igényeimet a külsejével kapcsolatban. Magyarán minél jobban kedvelek egy lányt, annál kevésbé érdekel, hogy hogy néz ki. És ez az, ami elkeserít, hogy a lányok többsége még ezt a kis esélyt sem hajlandó megadni. Sokan még elutasító válaszra sem méltatnak, amit kifejezetten sértőnek és tiszteletlennek érzek. A folytonos visszautasítások meg a beszólogatások (most már nincs olyan sok, régebben gyakoribbak voltak) miatt sokszor van rossz kedvem, gyakran lehajtott fejjel megyek az utcán és úgy érzem, hogy nincs, aki megértsen. És úgy érzem, hogy még egy lány sem mondta őszintén, hogy nem vagyok csúnya. Mielőtt bárki képet kérne tőlem, előre szólok, hogy nem fogok küldeni. Ugyanis kipróbáltam már mások tippjeit, sokszor változtattam magamon, de ugyanott tartok. Szóval ezekkel úgy érzem kár lenne próbálkozni. Változtattam már a hajamon, az öltözködésemen stb. de eredménytelennek bizonyultak ezen változtatások. Szerintetek mit tegyek? Mi lehet a megoldás ez ellen a folytonos görcsösség ellen? Akinek kérdése van, vagy hosszasabban szeretne beszélgetni az nyugodtan írjon privátban. Ja és kérném az idióta és magukat viccesnek gondoló válaszadókat, hogy ide ne írkáljanak, nem vagyok olyan kedvemben.

2012. okt. 31. 23:43
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Oh igen, a drága média. Nem a médiát okolom a külsőm miatt, de arról a média tehet, hogy milyen idea alakult ki a mai tinédzser lányok szemei előtt az ideális pasiról. Mert mit mutat a média? A tökéletes arcú, menő hajú, már-már női ruhára emlékeztető viseletbe bújt cicafiúkat. És tényleg vannak olyanok, akiknek ez kell.
2012. nov. 1. 01:33
 22/34 anonim ***** válasza:

1: Ajjj ne vegyél mindent szó szerint :D tegyük fel az illetőnek nincs semmilyen testi mutációja és egy fokkal szebb mint Qvazi :D

2: Te akkor valamilyen hamisított verziót láttál :D (Valószínűleg azt maga Qvazi készítette mert az eredeti mese nem tetszett neki :D) Ajánlom hogy nézd meg a Qvazimódót megint és akkor látni fogod hogy Esmeralda kivel kavart a végén :D Küldjek egy linket a meséhez? :D

3: A Szépség csak úgy csinált mintha véletlen került volna oda :D Látta a kastélyt,megtetszett neki és megfogadta hogy akármilyen ronda lesz a pasi akkor is hozzá megy feleségül a kastély miatt :D Hát megszívta :D

"Az pedig, hogy mindenki a tökéletest keresi egy elemi ösztön, ami azért fontos, hogy a tökéletes pároddal tökéletes, életképes utódot tudj örökül hagyni"

Komolyan nem vagyok egy kötekedős típus de ez szerintem nem így van :D A tökéletes partnert nem az utód nemzés miatt keresik,sőt egyáltalán nem biztos hogy az utód is tökéletes lesz csak azért mert a szülők is tökéletesek.Azért keresik a tökéletes partnert mert azt hiszik hogy létezik ilyen + tévhitben vannak hogy ha valakinek szép párja van az garantáltan boldog lesz abban a párkapcsolatban.Ez kérem szépen mint írtad a média miatt van,mert elhiteti az emberekkel a sok hülyeséget,ezért ennyire felszínesek az emberek mert elfelejtik hogy a belső értékek sokkal fontosabbak (például szeretet stb) persze nem csak a média a hibás,de ő az egyik fő hunyó

Igazad van,nézzük csak meg a régebbi filmeket.Na ott igazi FÉRFIAK voltak ahol nem volt szégyen az ha szőrös volt az arcuk vagy a testük.Most meg tényleg ilyen babaarcú hímringyók szaladgálnak az utcán

2012. nov. 1. 02:03
 23/34 anonim válasza:
Szia! Nagyon nagyon számít az hogy hogy boldogulsz a világban egymagad és az hogy még ha nincs is senkid,vagy még ha legkilátástalanabb is a helyzet, érezd jól magad! Tudom h nehéz! Nem beképzeltségből mondom, de én szép lány vagyok! Annyi barátom volt már, jó palik átlagosak, minden ujjamra akadna egy fiú! 3 éve vagyok kapcsolatba egy férfivel aki 37 éves, hát mit nem mondjak nem néz ki jól! Az a fajta férfi aki után hát nem fordulnak meg a nők, nem nagyon kell féltenem h bárki is rászállna:) Viszont imádom, mert jókedvű, VAN önbizalma még így is, és hihetetlenül szórakoztató! Majd egy pár év és rájössz h az önbizalomhoz nem kell szépség!!!
2012. nov. 1. 10:35
 24/34 anonim válasza:
utolsó vagyok, nagyon fiatal vagy még, még pár év és jobban leszel magadtól, de ha tudsz akkor kezd el most!!!
2012. nov. 1. 10:36
 25/34 anonim ***** válasza:
AZt persze elfelejtetted említeni hogy a pasid milliomos :D
2012. nov. 1. 15:21
 26/34 anonim ***** válasza:

Ha tudod magadról ezeket, két tanácsom van, amit nagyon meleg szívvel ajánlok:

1. Véletlenül se próbálkozz neten, mert megrendezhetik neked és lőttek a hitelességnek, az egész valódiságának. Az sem jó, ha később kezdesz el gyanakodni, aztán csitítaniuk kell téged...

2. Kizárólag IRL, de csak olyan helyeken, ahol senki sem tud rólad semmit. Nem tudja senki még véletlenül sem, hova mész, mikor jössz. Kétszer ne járj egy helyen. Vagy nagyon körültekintően. Munkahelyen ne próbálkozz.

Csak olyan helyeken próbálj ismerkedni, ahová csak te tudod, hogy mész. Ha neten nézted ki azt a helyet és az időpontot, ne menj. Lekövethetik routeren keresztül, odaküldik "a nőt", aki finoman közeledik hozzád, tekintget rád, stb. Csak IRL és csak te tudd, hol!

2012. nov. 1. 18:22
 27/34 anonim válasza:
A csajok azért járnak a bunkó pasikkal mert akárcsak az állatvilágban ők is az alfa hímet keresik. De persze az alfa hímről kialakitott képet általában a média határozza meg. Sajnos a rendes pasiknak nem mindig sikerül csajt felszednie mert nincs alfa hím viselkedésük. De ezt a viselkedést könnyen meg lehet tanulni, az is igaz hogy a bunkó srácok alfa hímként viselkednek ami segíti a csajok felszedését de a megtartását már nem. Tehát nem kell feltétlenül bunkó módon viselkedni úgy is lehetsz alfa hím és ha nem vagy kőbunkó akkor könnyebb megtartani a csajt. Ott van még a nagy számok törvénye ami egy bulin vagy egy klubban müködik, a lényege hogy annyi csajt szólits le amennyit csak tudsz ne ad fel csak ha már nincs több csaj, biztos kerül egy csaj aki csak puszta kiváncsiságból nem fog elútasitani. Ezt saját tapasztalataim alapján, ja és mindig csak magányos csajokhoz menj oda, ha ott vannak a barátnői is akkor valószinű hogy elutasít, hiszen gondolj bele milyen lenne ha te is ott állsz a barátaiddal és oda jön egy nem túl szép csaj és te lelépsz vele, valószinű hogy a barátaid bénának tartanának, pont így van a csajoknál is.
2012. nov. 1. 20:33
 28/34 A kérdező kommentje:
27-es: Elég komikusan festene, ha a 165-170 centimmel elkezdenék "alfahímeskedni". :)
2012. nov. 1. 22:25
 29/34 anonim válasza:
Bár az lenne:)
2012. nov. 1. 22:57
 30/34 anonim válasza:
milliomos
2012. nov. 1. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!