Hogyan küzdjem le az önbizalomhiányomat? 18/F
Mintha saját magam írtam volna!Vagy skizofrén lennék és én írtam volna ezt a kérdést?Mindegy azért válaszolok :D
Na szóval én is pontosan olyan vagyok mint te,annyi különbséggel hogy még nálad is rondább vagyok,de mégis voltak barátnőim,igaz nem sokan,rengeteg visszautasítás volt a külsőm miatt.Látom hogy neked nincsenek nagy igényeid a külsővel kapcsolatban,ha a lány megtud fogni a személyiségével akkor nem baj ha nem egy Pamela Anderson.Ez esetben én tudom ajánlani neked a chat.hu-t.Ott lehet válogatni bőven,de akár különböző társkeresőket is kipróbálhatsz.Disco-t nem ajánlanám mert ott csak a helyes vagy pénzes pasik a menőek,esetleg részeg csajokat lehetne megdugni,de látom hogy te egy erkölcsös és rendes srác vagy,ezért erre nem lennél képes
Tehát próbálkozzál interneten ismerkedni és ne add fel!Viszont azt is tudnod kell hogy nagyon kevés rendes lány van és tapasztalataim szerint nincs olyan nő akinek normális pasi kéne,nekik csak a szemetek kellenek akik elhitetik velük hogy szeretik...Próbálkozz,csak ezt tudom mondani,adhatnám azt a tanácsot hogy legyél pénzes,de gondolom te nem szeretnéd ha a pénzed miatt lenne veled a barátnőd
Sajnos önbizalmat így nem lehet szerezni,hiába mondják az álszent csajok hogy legyen önbizalmad,szart sem érsz vele ha nem vagy jóképű és sikeres a csajozésban,nyilvánvalóan ezért vagy önbizalomhiányos
De egyébként majd rájössz hogy nem olyan jó párkapcsolatban élni,a csajok állandóan csak panaszkodnak,nekik még a szőkeherceg sem elég,nem fogják fel hogy nincsen tökéletes pasi,tiszta stresszes az egész,jobban megéri k*rvázni.Foglald el magad valamivel ha nem megy a csajozás,szard le őket és mondom inkább járj prostihoz,a legtöbb esetben olcsóbb mint egy barátnő
3. válaszoló: Privátban írok, majd nézd meg az üzeneteket.
4. válaszoló: Oh, ha tudnád hány társkeresőn meg cseten próbálkoztam. Szabadidőmben elég sokat filmezek, ami jó, mert arra a másfél-két órára legalább nem ezzel leszek elfoglalva, hanem a filmre figyelek. De ez is csak átmeneti megoldás. Elvégre az ember nem nézhet filmeket a nap 24 órájában.
Nekem nem kell kép, hogy segítsek. Én is küzdöttem ilyen problémákkal. Sőt sokszor a mai napig is küzdöm velük. Az állandó pletykálkodás, mikor összesúgnak a hátad mögött, te pedig legszívesebben láthatatlanná válnál. De tudod nem a külsődön kell változtatnod ahhoz, hogy mások elfogadjanak. Legeslegelőször magadat kell elfogadnod. Meg kell tanulnod szeretni azt aki vagy, mert még elég sokáig fog ez a személy visszaköszönni a tükörből. Hogy ezt hogy érd el? Őszintén? Fogalmam sincs! Én hogy csináltam? Azokra a "dolgaimra" koncentráltam, amiket szeretek magamban. Igen! Ne félj kimondani, hogy szereted, hogy intelligens vagy, vagy hogy szereted a szemed színét (bár azért ettől mélyebbet keress). Ne akarj megfelelni mindenkinek, magadnak felelj meg! Tudom, ezek csak üres szavaknak tűnnek. Nekem is azok voltak. De valahogy, ahogy haladtam az úton értelmet nyert. Ma már nem bánom ha kibeszélnek (nyilván még mindig nem esik jól), de próbálom úgy felfogni, hogy a fenébe is, van egy fanklubom! ;D A csajok szeretik a magabiztos pasikat. A magabiztosság kulcsa pedig a szeretet ami belőled fakad magad felé. Valószínűleg ezért nem volt sikered.. szeresd magad!
L/16
6-os válaszoló
Akkor a te elméleted szerint akár Qvazimódó is feltud szedni bármilyen csajt csak azért mert szereti saját magát?Ez nekem nagyon sántít!
Kérdező,akkor neked nem volt még szerencséd,azzal van a baj!Próbálkozz még,mást sajnos nem tudok mondani,ez van,ilyen felszínes buta libákkal van tele a Föld,nem lehet mit tenni,ha valaki nem jóképű az felkötheti magát
kb én is ugyanígy vagyok, annyi különbséggel, hogy volt két gyönyörű(de lehet csak szerintem azok..) barátnőm. Az egyik 3 hétig, a másik 1.5 évig.. mióta szakítottunk az önbizalmam mínusz végtelen..:/
Az biztos hogy a magabiztosság, a kisugárzás(jó kedv, mosolygás stb) sokat számít, legalábbis mostanába így próbálok élni. Külsőm miatt sokan leszólnak, nagyon rosszul is esik, emiatt beszélni sincs kedvem olyan lánnyal aki tetszik.:/ Szerintem a visszautasítástól félek, pedig ha annyit mond, hogy 'nem bocs' még akkor sincs világ vége...
kérdező, ha van kedved írj egy privátot.
18/F
"Az biztos hogy a magabiztosság, a kisugárzás(jó kedv, mosolygás stb) sokat számít"
Ez hazugság,már ne haragudj.Azért volt szép barátnőd mert szerencséd volt,tudom hisz én is ronda vagyok,mégis volt szép barátnőm mert mázlim volt,nem pedig a "kisugárzásom" miatt jött velem össze.Nyilvánvalóan ha randira megyek akkor nem fogok búskomor halál fejet vágni,egyébként lehetsz te bármilyen magabiztos vagy radioaktív kisugárzású,a legtöbb csaj vissza fog utasítani szimplán azért mert ronda vagy/vagyunk...még a ronda csajoknak is nagy az elvárásuk már
7-es:
1. Quasimodo nem létezik
2. Még neki is ott volt Esmeralda ;DD
És ha már meséknél tartunk, akkor olvasd el a Szépség és Szörnyeteget! :D
Persze, természetes, hogy a nők a hibásak. Mintha a férfiak nem csak a csinosakkal kezedének ki. Egy pár nagy mell, kerek popsi és akkor drágám már az sem érdekel, hogy több a füle, mint az IQ-ja..
szerintem a szerencsének semmi köze nem volt hozzá:)
menj végig egy suliba lehajtott, 'zombis' fejjel, figyeld meg hányan röhögnek ki, másnap meg menj végig jókedvűen stb. majd észreveszed a különbséget
1: Tudom hogy nem létezik,ezzel a ronda srácokra akartam utalni :D
2: Nem,annak ott volt az a szőke herceg (nem tudom mi volt a neve :D) Qvazimódónak csak a szobrok jutottak :D
3: A Szépség és a Szörnyetegben a szörnynek kastélya volt,még jóhogy kavart vele a csaj :D
Én sose mondtam hogy csak a nők a hibásak.Férfi létemre mondom hogy a férfiak is megérik a pénzüket,ha nincs minimum 6 műmelle a csajnak akkor már nem is kell nekik :D De ennél a kérdésnél egy srácról van szó,így jóhogy a nőket szidom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!