Érezted már, hogy más vagy, mint a többiek ("a normális" emberek)? Ha igen akkor miben? Vagy miért gondolod azt hogy kilógsz a sorból?
Én nem éreztem, én az vagyok. Sőt, ember sem vagyok, csak genetikailag. Most nehogy azt hidd, hogy az agyamra ment a sok ezosz@rság, vagy a vámpíros meg egyéb hülyeségek.
Teljesen másképpen gondolkodom, mint az emberek 99 százaléka. Csak sajnos elég későn jöttem erre rá, és sokat szenvedtem miatta. De jobb későn, mint soha. Most már el tudtam fogadni, és azt is, hogy én ettől nem érek kevesebbet. Sőt.
utoslo, az elegge hosszu ut.
Igen,ugy erzem. Sokkal jobb a logikam, nagyobb a kepezeloerom es valamiert baromi konnyen meg tudom gyozni az embereket, szinte barmire. Az lehet hogy ettol gonosz vagyok , de ezt ki is hasznalom. Ja, meg iszonyatosan pontosak a megerzeseim es somszor megalmodom mi fog tortenni: persze nem a kovetkezo napot, hanem almodom valamit (az ilyen almok sokkal valosaghuebbek) es elobb utobb atelem amit almodtam. Elegge para.
igen, a jellemem nagyon eltér a normálistól és ez az élet sok területén megnyilvánul nálam.
persze bizonyára minden 2. ember aki különlegesnek hiszi magát valójában csak átlagos bunkó öntelt/idióta alak, de az én helyzetemben szerintem ez nem képzelet, mert állandóan konfliktusokat alakítok ki a puszta létezésemmel.
"Teljesen másképpen gondolkodom, mint az emberek 99 százaléka. "
miben?
"Nehezen tudom elviselni az engem körülvevőket, ugyanakkor gyűlölöm a magányt."
nehéz helyzet.
A, mivel nem a szexet tartom a kapcsolat alapjának
B, nem jövök össze minden csajjal csak azért hogy megdugjam
C, pozitívan gondolkodom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!