Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Érezted már, hogy más vagy,...

Érezted már, hogy más vagy, mint a többiek ("a normális" emberek)? Ha igen akkor miben? Vagy miért gondolod azt hogy kilógsz a sorból?

Figyelt kérdés
2012. okt. 31. 23:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Igen. Én őszinte vagyok... néha már túl őszinte és ez miatt sokan bunkónak tartanak.
2012. okt. 31. 23:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Én most is így érzem. Ne érts félre kérdező, nem felsőbbrendűnek tartom magam, csak sokkal másabbnak, mint úgy a mai emberek a korosztályomban. Én nem a drogokra meg a piára bukok, és nem is a bulikra, hanem a baráti körömre. Igaz, ez cirka 2 ember, de csak Ők fogadják el, hogy egyéni szemléleteim vannak, és nem takargatom a véleményem, legfeljebb törekszem minél kevésbé bántóan előadni. Ez az egyedi világkép pedig maradjon az én titkom. Ha leírnám, kitiltanának innét. (Tapasztalat...)
2012. okt. 31. 23:25
 3/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval ill. régen a deja vou-k(fogalmam sincs hogy hogy kell leírni) és a pontos megérzéseim miatt hittem azt, de rájöttem hogy ez hétköznapi :)
2012. okt. 31. 23:31
 4/12 anonim ***** válasza:

Én nem éreztem, én az vagyok. Sőt, ember sem vagyok, csak genetikailag. Most nehogy azt hidd, hogy az agyamra ment a sok ezosz@rság, vagy a vámpíros meg egyéb hülyeségek.

Teljesen másképpen gondolkodom, mint az emberek 99 százaléka. Csak sajnos elég későn jöttem erre rá, és sokat szenvedtem miatta. De jobb későn, mint soha. Most már el tudtam fogadni, és azt is, hogy én ettől nem érek kevesebbet. Sőt.

2012. okt. 31. 23:51
 5/12 anonim ***** válasza:
Sajnos nehéz helyzetben vagyok, mert egészen más vagyok mint az engem körülvevő korombeli gyerekek.14 éves vagyok és elég fiúsan viselkedem.Mindentől dühbe jövök és ha éppen nem tudom a legmegfelelőbb békés módon levezetni a feszültséget akkor ordibálok az osztálytársaimmal, vagy ha egyedül vagyok akkor szétverek valamit.Őszintén kimondom a véleményemet.Nagyon érzékeny vagyok és utálom a várost.Ez azért rossz mert Zuglóba járok suliba Taksonyból.Nehezen tudom elviselni az engem körülvevőket, ugyanakkor gyűlölöm a magányt.
2012. nov. 1. 01:44
 6/12 anonim ***** válasza:

utoslo, az elegge hosszu ut.

Igen,ugy erzem. Sokkal jobb a logikam, nagyobb a kepezeloerom es valamiert baromi konnyen meg tudom gyozni az embereket, szinte barmire. Az lehet hogy ettol gonosz vagyok , de ezt ki is hasznalom. Ja, meg iszonyatosan pontosak a megerzeseim es somszor megalmodom mi fog tortenni: persze nem a kovetkezo napot, hanem almodom valamit (az ilyen almok sokkal valosaghuebbek) es elobb utobb atelem amit almodtam. Elegge para.

2012. nov. 1. 11:09
 7/12 anonim ***** válasza:

igen, a jellemem nagyon eltér a normálistól és ez az élet sok területén megnyilvánul nálam.

persze bizonyára minden 2. ember aki különlegesnek hiszi magát valójában csak átlagos bunkó öntelt/idióta alak, de az én helyzetemben szerintem ez nem képzelet, mert állandóan konfliktusokat alakítok ki a puszta létezésemmel.

2012. nov. 1. 13:19
 8/12 anonim ***** válasza:

"Teljesen másképpen gondolkodom, mint az emberek 99 százaléka. "

miben?

"Nehezen tudom elviselni az engem körülvevőket, ugyanakkor gyűlölöm a magányt."

nehéz helyzet.

2012. nov. 1. 13:24
 9/12 anonim ***** válasza:

A, mivel nem a szexet tartom a kapcsolat alapjának

B, nem jövök össze minden csajjal csak azért hogy megdugjam

C, pozitívan gondolkodom

2012. nov. 1. 15:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Első válaszoló: az is vagy.
2012. nov. 1. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!