Normális dolog? Vagy csak én gondolod igy hogy nem. (vagy én voltam szemééét? )
Először is nem voltál szemét. Akkor lenne a felháborodás jogos, ha megígérted volna a legjobb barátnődnek, hogy vele töltöd a napot, és lemondod egy másik barátnőd miatt.
Ennek a legjobb barátnődnek vannak más barátai? Vagy magányos? Beszéltél már vele arról, hogy miért nem ő megy hozzád, talán nem szereti a tömeget, nem szeret kimozdulni? Vagy még ő maga sem tudja megfogalmazni a dolgot?
Nem teljesen világos a leírásból, hogy csak az apukája akadt ki, mikor meglátott, vagy a legjobb barátnőd is szemrehányást tett? Nem lehet, hogy amikor a szülei azt mondták, hogy: mit csinált veled, hogy mással vagy, azt nem is gondolták olyan komolyan, csak fura volt nekik, hogy most kivételesen nem vele vagy, már ha tényleg sokszor vagy náluk.
És tényleg lenéznek, mert nincs annyi pénzed, biztos, vagy csak így érzed? Csak a szülei, vagy a legjobb barátnőd is lenéz? Ha tényleg a legjobb barátnőd, akkor megbeszélhetnétek a dolgokat, szépen higgadtan... úgy hogy ne bántsd meg.
az ilyen tényleg nem barátnő, és jól írták előttem, h önző.
Szerintem rajtad kívül nincs is neki más, dehát nem is csodálom ilyen felfogással!
Azt hiszem, nem véletlen, hogy nincsenek mások rajtad kívül, mivel nem bírják elviselni őt. Próbálj meg kitörni ebből a "barátságból", és olyanok társaságát keresni, akikkel jól is érzed magad (mivel írtál róluk, gondolom, akadnak mások), az meg ne érdekeljen, mit gondol a csaj családja, az se, ha ő kiveri a hisztit, hidd el, minden zsák megtalálja a foltját. Mikor a volt pasim hasonló módszerekkel (szülein keresztül) kezdett érzelmileg zsarolni az első napok után, kapásból dobtam, még arra se méltattam, hogy személyesen szakítsak vele.
És most már biztos vagyok benne, hogy korábban te voltál, kérlek, figyelj a gépelésre, vagy előbb írd wordbe és onnét másold át kijavítva. Második voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!