Más is tapasztalta ezt iskolában/munkahelyen?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok.Nincs sok pénzünk de mindenem meg van és törekszem hogy mindig normálisan nézzek ki és tiszta legyek.Minden nap fürdök és van hogy iskola előtt is reggel.A ruháim lehet kicsit kopottak és nincs belőlük sok de véletlen sem járok szakadt holmiban.
Azt vettem észre hogy a jómódú iskolatársaim sokszor ápolatlanok,csipás szemmel,izzadtan,vagy sárga foggal járnak be.Viszont új cuccokban változatosan öltözködnek.
Akkor a kettő hogy fér össze?Vagy miért ilyenek?
Én nem értem...miért hanyagolják el magukat?
2012. okt. 30. 19:16
1/2 anonim válasza:
Az igényesség nem pénz kérdése. Sajnos fogod még biztos tapasztalni, hogy aki megtehetné, nem figyel oda valamire, mert az neki természetes, és ő amúgy is tökéletes.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,igazából nem értettem hogy aki megteheti és akinek nincsenek anyagi gondjai miért nem figyel oda magára..
2012. nov. 1. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!