A munkahelyen mikor elköszöntem, nem viszonozta senki. miért kapom én ezt?
először is: nem arról van szó, hogy nem hallották volna.
a munkahelyi kapcsolataim jellemzése: kedvesen, udvariasan "muszáj-érdeklődünk" egymásról, hogy telt a hétvég, meg hasonlók, meséltem hogy én a cigiról akarok leszokni, kolleganő fogyni szeretne, de a nap java része munkával telik, nem beszélgetünk.
nos amikor a két kolleganő egymás mellett álltak, épp befejeztek egy beszélgetést, akkor mentem el mellettük, hogy sziasztok én megyek.
egyik sem nézett rám se...
kimentem az ajtón, becsuktam - erre pont jött egy másik kollega, erre én: ó, ha hamarabb látom, hogy jössz, nem csukom be az ajtót. - semmi válasz - bement.
én most láthatatlan vagyok?
nem a köszönést nem tarthatják fontosnak, hanem hogy nekem köszönjenek!
olyan rossz :(
Nem értem ilyenkor miért nem szólsz nekik vissza hogy tahó bunkók?!?
Én megkövetelem magamnak a tisztelete ami nekem jár!!!Ha valaki nem köszön vissza akkor megérdemli hogy jól pofán vágják mert ez tényleg tahó dolog!!!
Legközelebb nem kell nekik köszönni sem ,ne foglalkozz velük!Fogd fel a munkahelyre te sem azért jársz hogy jól érezd magad,szóval nem barátkozni járnak az emberek!És ahol sokan vannak ott sok a bunkó,irigy,kétszínű ember is! Szóval nem biztos hogy ott kéne barátkoznod!Jó azért napközben legyél el velük és aztán ennyi!
lehet igazad van.
én csak azért nem szóltam rájuk, hogy halihó, köszöntem; mert ledöbbentem, hogy nincs válasz, és nem jött reflexből.
nagy tágra nyílt szemekkel léptem ki az ajtón.
de legközelebb szóvá teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!