Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A munkahelyen mikor elköszönte...

A munkahelyen mikor elköszöntem, nem viszonozta senki. miért kapom én ezt?

Figyelt kérdés

először is: nem arról van szó, hogy nem hallották volna.

a munkahelyi kapcsolataim jellemzése: kedvesen, udvariasan "muszáj-érdeklődünk" egymásról, hogy telt a hétvég, meg hasonlók, meséltem hogy én a cigiról akarok leszokni, kolleganő fogyni szeretne, de a nap java része munkával telik, nem beszélgetünk.

nos amikor a két kolleganő egymás mellett álltak, épp befejeztek egy beszélgetést, akkor mentem el mellettük, hogy sziasztok én megyek.

egyik sem nézett rám se...

kimentem az ajtón, becsuktam - erre pont jött egy másik kollega, erre én: ó, ha hamarabb látom, hogy jössz, nem csukom be az ajtót. - semmi válasz - bement.

én most láthatatlan vagyok?

2011. nov. 12. 19:19
 1/6 life is beautiful ***** válasza:
biztos a hanglejtéseddel van a gond, de az is lehet ,hogy ők nem tartják fontosnak a köszönést, van ilyen ember is
2011. nov. 12. 19:30
 2/6 A kérdező kommentje:

nem a köszönést nem tarthatják fontosnak, hanem hogy nekem köszönjenek!

olyan rossz :(

2011. nov. 12. 19:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem értem ilyenkor miért nem szólsz nekik vissza hogy tahó bunkók?!?

Én megkövetelem magamnak a tisztelete ami nekem jár!!!Ha valaki nem köszön vissza akkor megérdemli hogy jól pofán vágják mert ez tényleg tahó dolog!!!

Legközelebb nem kell nekik köszönni sem ,ne foglalkozz velük!Fogd fel a munkahelyre te sem azért jársz hogy jól érezd magad,szóval nem barátkozni járnak az emberek!És ahol sokan vannak ott sok a bunkó,irigy,kétszínű ember is! Szóval nem biztos hogy ott kéne barátkoznod!Jó azért napközben legyél el velük és aztán ennyi!

2011. nov. 13. 09:58
 4/6 A kérdező kommentje:

lehet igazad van.

én csak azért nem szóltam rájuk, hogy halihó, köszöntem; mert ledöbbentem, hogy nincs válasz, és nem jött reflexből.

nagy tágra nyílt szemekkel léptem ki az ajtón.

de legközelebb szóvá teszem.

2011. nov. 13. 14:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert az emberiség jelentős része nem más mint lelketlen robot, lassan már sikerül annyira lebutítani érzelmileg, értelmileg az embereket, hogy már pénzt sem kell nekik adni, mert azt is leszarják.
2011. nov. 13. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezt most vedd komolyan amit írok, mert egyébként rámész lelkileg! Figyelj: Bunkó emberekkel vagy körülvéve! Nem veled van a gond. Teljesen megértelek, én is átmentem ezen. Baromi rossz volt! A nyakam körül folytás, nálam addig fajult, hogy ki kellett mennem a wc-re sírni napi szinten. Belebetegettem, elhittem hogy velem van valami baj. Nem nézel ki esetleg jól, vagy nincs szép alakod? Nincs több pénzed, szebb ruháid esetleg mint nekik? Esetleg szép gyerekeid, vagy boldog párkapcsolatod? Biztos irigyelnek valamiért. Tudod a ronda csirkék szokták kitúrni a hófehér hattyút. Ez van. Mondanám hogy lépj tovább és ne törődj velük, de nem lennék magamhoz mérten hiteles, mert én sem tudtam. Rajtam az segített hogy munkahelyet váltottam, szerencsére ép önértékelésű emberek közé kerültem, ahol sokkal jobban érzem magam, és így visszatekintve már mindent tisztán látok azokkal az emberekkel kapcsolatosan. Akkor ilyenek az emberek, ha a tyúkoljukba nem bírják befogadni a hattyút. Mert te nem vagy gonosz, aki lealacsonyodna az ő pletykáikhoz és rosszindulatú viselkedésükhöz. Érzik rajtad hogy jó vagy. Nézd meg a Pixar-Madarak animációs rövidfilmet, és nevess rajtuk!!!
2012. júl. 12. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!