Tudatod álmodás, de mégis miért?
Több postban olvastam már itt a tudatos álmodásrol,h lehet tanulni és akkor tudod irányitani az álmodat. Voltak olyan irások is ahol nem is tudott rola az illető h ő tudatos álmodo. A leirtak alapján én is az vagyok, de én semmi pénzért nem szeretném, hogy én tudjam irányitani az álmaimat h miröl álmodjak. Kb 5 éve már h minden álmomra emlékszem és iszonyat hosszuak, álmomban, gondolkozok, érzek, cselekszek, fájdalmat is képes vagyok érezni. Ezek fokozatosan jöttek, emlékszem h meglepödtem mikor elöször tudtam számolni álmomban :). Ezekben az álmokban olyan helyzeteket élek meg amiket a való életben nem szivesen tapasztalnék meg, mondhatni az összes álmom rémálom, viszont mégis szeretem őket. Eleinte mindig felriadtam, azonban az idö mulásával inkább megoldottam a problémákat, legyen az életre halálra szolo harcrol vagy egy szörny kinyirásárol :D. A lényeg h pont azt szeretem bennük h mikor lefekszem akkor nem tudom mi vár rám csak annyit tudok h megint egy hihetetlen utazásban lesz részem :). Tehát a lényeg, hogy miért akarja valaki irányitani azt h mit álmodjon, szerintem sokkal jobb az ha az egész a fantáziára van bizva, nem?
20/f
Nagyon fura ez a dolog, én is úgy érzem, hogy tudom irányítani az álmamim. De én úgy, hogy álmodok valamit, felkelek, pisilek, iszok, visszafekszem, erősen az álomra gondolok, és álmodom tovább. Persze csak akkor, hog valami szépet álmodok. Van olyan is, mikor próbálok valamit beleképzelni az álmomba és sikerül. De inkább én is hagyom, hogy csak úgy álmodjak. Sokszor előfordult, hogy egy dolgot sokszor megálmodom, ugyan úgy. Vagy olyan helyen vagyok álmomban, ahol még soha nem jártam, és többször is visszatérek oda egy héten. Fura, kicsit néha ijesztő is.
Veletek is előfordult már ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!