Ez már a tudatos álmodás lenne?
Figyelt kérdés
Iszonyatosan szerelmes vagyok. Álmodozom. Mindig, és persze így este is. Sajnos tényleg csak álom. Este, lefekvés előtt elhatározom, hogy a szerelmemmel fogok álmodni, és ha ez nem működne, hát fogom magam, és odaálmodom. Ez már így megy 1 hónapja. Ja, és mindig vele vagyok. Amikor csak akarom.2009. júl. 5. 22:37
2/3 anonim válasza:
igen, ez tudatos álmodás.... nekem is volt már ehhez hasonló, és akkor egy ebben jártas emberkét kérdeztem meg róla. Azt mondta, hogy tudatos álmodás
3/3 anonim válasza:
tök jó, nekem csak egyszer volt ilyen, de nem akarattal csináltam. mármint nem volt ez a célom elalvás előtt, csak álmomban rájöttem hogy álmodom, és ha már úgyis itt van 3 fiú, letépem róluk a ruhát, hogy hogy néznek ki nélküle :DDDDD Mármint, h rájöttem, h álom, és ennek nem lesz következménye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!