Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudatos álmodás? Van valaki...

Tudatos álmodás? Van valaki aki tudatos álmodó (éber álmodó)?

Figyelt kérdés
Én az vagyok lassan két éve és nem tudom, hogy normális dolog-e, hogy álmomban tanulok... valahogy képes vagyok rá és nem értem, hogy. Esetleg van más is aki így van ezzel? Vagy esetleg aki csak szimplán tudatos álmodó? Egyáltalán nem ismerek magamon kívül ilyen embert pedig biztos sokan vagyunk és érdekelne mások véleménye, élményei is...
2009. ápr. 20. 22:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hogy hogy álmodban tanulsz?
2009. ápr. 20. 22:22
 2/13 A kérdező kommentje:
előveszem a lexikont felütöm valahol és olvasom és másnap tudom... Fotó memóriám van és így azt tanulom meg amit előtte levő nap láttam... viszont mikor felébredek tudom is. De kegyetlen mert nagyon fáradt vagyok mikor felkelek.
2009. ápr. 20. 22:32
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon izgalmas szerintem. Engem nagyon érdekelne a dolog.

Bár nem értek mindent pontosan. Nekem volt már olyan álmom, ami figyelmeztett a jövőre (nem jöttem rá akkor, meg is bántam), álmodtam már úgy, hogy biztosan tudtam, hogy álom és azon gondolkodtam álmomban, vajon mit is szeretnék most tenni, amit a valóságban nem tehetnék meg.

2009. ápr. 20. 22:39
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
dejóó atyaég, bárcsak énis ilyen lehetnék
2009. ápr. 20. 22:49
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát, van, mikor elalvás előtt tudom, hogy miről fogok álmodni, sőt, vannak folytatásos álmaim is. Egész történetem, meg van egy visszatérő alakom is... Olyan is előfordult már nem egyszer, hogy előre megálmodtam valamit. Apró eseményeket, történéseket, dolgokat az életemből. Volt, amire csak később jöttem rá, hogy álmomban is volt...

Szóval nem tudom, ez micsoda, de soha nem foglalkoztam az álmokkal (már így álmoskönyv, meg jelentés, meg ezoterika szintjén), és nem is hiszek bennük, de akkor is különös.

De biztos nincs benne semmi abnormális, max egy kicsit szokatlan, ennyi. :) (23/L)

2009. ápr. 20. 23:06
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok tudatos álmodót ismerek, de szerintem ez nem meglepő! még nem tudja a tudomány, hogy az emberi elme mire is képes, de gondolom, nem a legjobb módja a pihenésnek, ha álmodban tanulsz, mert szerintem az lefárasztja az agyadat! Az alvás nem csak azért van, hogy a tested pihenjen, hanem azért is, hogy az elméd is frissüljön! Jó lehet ez a képesség ha nem tanulsz a dogára, mert nincs rá időd, de éjjel bepótolod, de ha az agyad éjjel is a napi problémákkal van elfoglalva, akkor gondolom előbb-utóbb besokall illetve besokallasz! Szerintem ezzel még senki sem próbálkozott! De elképzelhető, hogy minden ember képes erre, csak nem tudnak róla! Próbálkoztam a tudatos álmodással, egy hónapig, de azalatt az idő alatt a legjobb ami összejött csak annyi volt, hogy eszembe jutott, hogy ez csak egy álom, és hirtelen lefagyott minden, mint amikor lefagy a Windows és ennyi volt!
2009. ápr. 20. 23:07
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Úristen, gyere hozzám! :DD vagy vegyél feleségül, nekem mindegy :DDDD hát ez nagyon jó lehet! Komolyan nagyon izgalmas.

Ha lesz időd esetleg leírnád nekem hogy van ez pontosan? Hogy kezdődött ez nálad? Hogy lehet ezt elérni? Mit nem adnék érte ha én is képes lennék rá :) ez nagyon jó :)

2009. ápr. 21. 02:54
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyon nagyon izgalmas! Bárcsak néhányszor kipróbálhatnám. Szerintem létezik tudatos álmodás, ugyanis, én néha oda megyek kirándulni ahova akarok, és azzal csókolózom akivel akarok :$ Bizony bizony. Megtehetem. Így szerintem te is :D Szerencsés is vagy meg nem is. Ha tudatosan álmodsz, akkor egyszer csapd le a könyvet, és tedd vissza. És csókolózz azzal akivel szeretnél :D
2009. ápr. 21. 14:46
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen nekem is volt gyerekkoromban. Álmomban rájöttem, hogy álmodok, és teljesen tudatossá tudtam válni. Viszont egy idő után mindig felébredtem, pedig nagyon szerettem azt az állapotot, tele volt energiával és lehetőségekkel. Nem tudom kifejezni. Olyan tágas volt a tér.

Technikákat is kidolgoztam, hogy minél többször jöhessek rá álmomban, hogy álmodom. Sajnos 13-14 éves korom körül abbahagytam a dolgot.

2009. ápr. 22. 00:36
 10/13 anonim ***** válasza:

Sziaaa, én is itt vagyok^^:) : http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

Én eddig azt hittem, hogy ez tök átlagos dolog, de most hogy így utána olvasgattam rájöttem, hogy ez valami fantasztikus:)

2009. ápr. 26. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!