Tudatos álmodás? Van valaki aki tudatos álmodó (éber álmodó)?
Ez nagyon izgalmas szerintem. Engem nagyon érdekelne a dolog.
Bár nem értek mindent pontosan. Nekem volt már olyan álmom, ami figyelmeztett a jövőre (nem jöttem rá akkor, meg is bántam), álmodtam már úgy, hogy biztosan tudtam, hogy álom és azon gondolkodtam álmomban, vajon mit is szeretnék most tenni, amit a valóságban nem tehetnék meg.
Hát, van, mikor elalvás előtt tudom, hogy miről fogok álmodni, sőt, vannak folytatásos álmaim is. Egész történetem, meg van egy visszatérő alakom is... Olyan is előfordult már nem egyszer, hogy előre megálmodtam valamit. Apró eseményeket, történéseket, dolgokat az életemből. Volt, amire csak később jöttem rá, hogy álmomban is volt...
Szóval nem tudom, ez micsoda, de soha nem foglalkoztam az álmokkal (már így álmoskönyv, meg jelentés, meg ezoterika szintjén), és nem is hiszek bennük, de akkor is különös.
De biztos nincs benne semmi abnormális, max egy kicsit szokatlan, ennyi. :) (23/L)
Úristen, gyere hozzám! :DD vagy vegyél feleségül, nekem mindegy :DDDD hát ez nagyon jó lehet! Komolyan nagyon izgalmas.
Ha lesz időd esetleg leírnád nekem hogy van ez pontosan? Hogy kezdődött ez nálad? Hogy lehet ezt elérni? Mit nem adnék érte ha én is képes lennék rá :) ez nagyon jó :)
Ilyen nekem is volt gyerekkoromban. Álmomban rájöttem, hogy álmodok, és teljesen tudatossá tudtam válni. Viszont egy idő után mindig felébredtem, pedig nagyon szerettem azt az állapotot, tele volt energiával és lehetőségekkel. Nem tudom kifejezni. Olyan tágas volt a tér.
Technikákat is kidolgoztam, hogy minél többször jöhessek rá álmomban, hogy álmodom. Sajnos 13-14 éves korom körül abbahagytam a dolgot.
Sziaaa, én is itt vagyok^^:) : http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
Én eddig azt hittem, hogy ez tök átlagos dolog, de most hogy így utána olvasgattam rájöttem, hogy ez valami fantasztikus:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!