Tudatos Álmodás! Hogyan érjem el hogy tudatosan álmodjak, mindent leírhattok róla ami segít!?
Ugye milyen jó kérdéseim vannak?!?!:P:P
Na akkor figyeljetek ti is!:D
Vegyél egy pényiszt a szádba, oszt' úgy aluggyáá
sokat vered a farkad, azé' van ilyen vágyad, tudat alatt, he?
Azzal kezdem, hogy kitartás kell hozzá! Mikor elkezdtem utánaolvasni, hogy hogyan lehet elérni a tudatos álmodást, két fontos dolgot emeltek ki a legtöbb helyen, ezeket írom le:
Először is álomnaplót kell vezetni, amiben minden álmodat olyan részletesen írod le, ahogy csak tudod. Ezt leginkább ébredés után kell megtenni, hogy minél több dologra emlékezz, és később ne színezd ki más részletekkel, hogy tisztább legyen.
Másodszor az ébrenlét során gyakorolni kell dolgokat, amelyek segítenek felismerni, hogy a valóságban vagy-e vagy az álmodban. Napközben bizonyosodj meg róla, hogy nem álmodsz! Például: nézz körbe, ellenőrizd, hogy minden a helyén van-e, nincs fejjel lefelé stb.; gondold végig az addigi napodat, mit csináltál reggel óta; keress feliratos dolgokat, olvasd el az írásokat, fordulj el, aztán olvasd el még egyszer - az álomban az írások másodjára elmosódnak, megváltoznak. Ha meggyőződtél róla, hogy ébren vagy, akkor mondd el akár többször magadban, hogy ébren vagy, a valóságban, nem álmodsz. Ezeket napjában többször végezd el, így felismered, ha álmodsz.
Sajnos nem vagyok egy rendszeres és kitartó ember, így nem foglalkoztam ezzel sokáig (bár még tervezem), de nekem rövid idő alatt két olyan álmom volt, amiben sejtettem, hogy álmodom. Mindkettőben az volt a baj, hogy hiába gondoltam azt, hogy ilyen a való életben nincs, valahogy mégsem hittem el, hogy álmodom. Szóval ha legközelebb megpróbálkozom a tudatos álommal, mindenképp próbálom ez irányba szélesíteni a látóköröm, hogy ez ne akadályozzon álmomban.
Sok sikert kívánok neked/nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!