Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudatos Álmodás! Hogyan érjem...

Tudatos Álmodás! Hogyan érjem el hogy tudatosan álmodjak, mindent leírhattok róla ami segít!?

Figyelt kérdés
Ne ajánljatok könyveket meg stb. lécci!
2010. máj. 30. 22:36
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
80%
ez engem is érdekel(:
2010. máj. 30. 22:37
 2/23 A kérdező kommentje:
Oksa, akkor figyeld és majd előbb-utóbb úgy is választ kapunk!:P:D
2010. máj. 30. 22:41
 3/23 anonim ***** válasza:
78%
engem is érdekel :D de nemtom, én csak reggel tudok nagyjából tudatosat álmodni, mikor már fentvok, demég féli alszok, akkor ha monnyuk nagyon erősen arra gondolok h smárolok egy lánnyal, akkor az tényleg valósnak tűnik, és egy idő után elalszom ratja (megint :D) és akkor ez az álmom.
2010. máj. 30. 22:43
 4/23 anonim ***** válasza:
De jó ezt én is szeretném tudni:) na majd figyelek én is!!!
2010. máj. 30. 22:51
 5/23 anonim ***** válasza:
Én ha este elgondolkozom valami helyzeten, akkor néha miután elaludtam arról álmodom.:D
2010. máj. 30. 22:53
 6/23 A kérdező kommentje:

Ugye milyen jó kérdéseim vannak?!?!:P:P

Na akkor figyeljetek ti is!:D

2010. máj. 30. 22:53
 7/23 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi mindenkinek a kevéske info-t!:D
2010. máj. 30. 22:54
 8/23 anonim ***** válasza:
0%

Vegyél egy pényiszt a szádba, oszt' úgy aluggyáá

sokat vered a farkad, azé' van ilyen vágyad, tudat alatt, he?

2010. máj. 30. 23:32
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Azzal kezdem, hogy kitartás kell hozzá! Mikor elkezdtem utánaolvasni, hogy hogyan lehet elérni a tudatos álmodást, két fontos dolgot emeltek ki a legtöbb helyen, ezeket írom le:

Először is álomnaplót kell vezetni, amiben minden álmodat olyan részletesen írod le, ahogy csak tudod. Ezt leginkább ébredés után kell megtenni, hogy minél több dologra emlékezz, és később ne színezd ki más részletekkel, hogy tisztább legyen.

Másodszor az ébrenlét során gyakorolni kell dolgokat, amelyek segítenek felismerni, hogy a valóságban vagy-e vagy az álmodban. Napközben bizonyosodj meg róla, hogy nem álmodsz! Például: nézz körbe, ellenőrizd, hogy minden a helyén van-e, nincs fejjel lefelé stb.; gondold végig az addigi napodat, mit csináltál reggel óta; keress feliratos dolgokat, olvasd el az írásokat, fordulj el, aztán olvasd el még egyszer - az álomban az írások másodjára elmosódnak, megváltoznak. Ha meggyőződtél róla, hogy ébren vagy, akkor mondd el akár többször magadban, hogy ébren vagy, a valóságban, nem álmodsz. Ezeket napjában többször végezd el, így felismered, ha álmodsz.

Sajnos nem vagyok egy rendszeres és kitartó ember, így nem foglalkoztam ezzel sokáig (bár még tervezem), de nekem rövid idő alatt két olyan álmom volt, amiben sejtettem, hogy álmodom. Mindkettőben az volt a baj, hogy hiába gondoltam azt, hogy ilyen a való életben nincs, valahogy mégsem hittem el, hogy álmodom. Szóval ha legközelebb megpróbálkozom a tudatos álommal, mindenképp próbálom ez irányba szélesíteni a látóköröm, hogy ez ne akadályozzon álmomban.

Sok sikert kívánok neked/nektek!

2010. máj. 31. 00:57
 10/23 anonim válasza:
68%
mikor lefekszel aludni,erősen gondolj arra amiről álmodni akarsz.de tényleg csak ara koncentrálj! :)
2010. máj. 31. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!