Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudatos Álmodás! Hogyan érjem...

Tudatos Álmodás! Hogyan érjem el hogy tudatosan álmodjak, mindent leírhattok róla ami segít!?

Figyelt kérdés
Ne ajánljatok könyveket meg stb. lécci!
2010. máj. 30. 22:36
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Oksa, köszi mindenkinek:D

Kivéve azt a paraszt beszédű gyereket mert én nem azért akarok tudatosan álmodni hogy szexeljek hanem mert határtalan, meg minden szal. *as* f*j* vagy. ennyit érsz cs*c*k*!

2010. máj. 31. 13:49
 12/23 anonim ***** válasza:
76%
Az szerintem hülyeség h ha naon erősen gondolsz valamire, akkor arról fogsz álmodni. Nekem sosem jött be, sőt talán pont az ellenkezője történt. Tehát van egy csaj akibe szerelmes vok, azt épp haveromnál aludtam, eszembe se jutott a csaj, mégis éppen csak elaludtam, és máris ottvolt az álmomban.
2010. máj. 31. 16:29
 13/23 anonim válasza:
nemtom,nekeb be szokott válni....
2010. jún. 1. 22:24
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem jön be, mert a tudatalattidat nem ez foglalkoztatja, azzal fogsz álmodni, amire tudat alatt gondolsz. A legjobb, ha félálomban kezdesz el gondolni vmire, mikor már szinte alszol. Ami nehéz, de ilyen kor szinte biztos, hogy azt fogod álmodni, velem már többször elöfordult.
2010. jún. 22. 01:29
 15/23 anonim ***** válasza:
81%

én egyik éjjel álmodtam valamit, ami nagyon tetszett, ugyanis arról a srácól álmodtam, aki tetszik. másnap lefeküdtem, csukott szemmel, teljes alfában újra, részletesen elképzeltem az álmot, mindent lejátszottam. éjjel újra ezt álmodtam, más körülmények között, de a lényeg, ugyan az volt. harmadnap nem az álomra, csak magára a srácra gondoltam, vagy jó negyed órán át, és ismét vele álmodtam. mást, de vele. sok sikert!:)

16/l

2010. jún. 22. 02:54
 16/23 anonim ***** válasza:
Én is azt ajánlom, hogy félálomban kezdj elgondolkodni azon a dolgon amiről álmodni szeretnél.. én is így szoktam és általában sikerül.. általában.. :)) Sok sikert.
2010. jún. 22. 08:28
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
szívj el egy cigit meg egy rágót rágj elalvás közben és gondolj arra amire akarsz.
2010. jún. 22. 10:22
 18/23 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat, majd akkor megpróbálom a félálmos gondolkodást, persze nem pasikkal! xD

Amúgy meg nem értem mi köze van a ciginek, meg a rágónak ehhez! xD:D

De azért kössz!

2010. jún. 23. 11:28
 19/23 anonim válasza:
0%

HU HA

TUDATOS ÁLMODÁS

AKKOR ÉN INVICITUS MEGHIVOM AZT AZ EMBERT TUDATOS ÁLMODÁSRA AKI MÉG NEM IZZADOTT ÁLMÁBA !!

DE IDEJÉBEN KISZÁLNI

2012. júl. 4. 23:04
 20/23 A kérdező kommentje:
Máár majdnem vicces voltál.. :D Nem, tévedtem. :/
2012. júl. 10. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!