Tudatos Álmodás! Hogyan érjem el hogy tudatosan álmodjak, mindent leírhattok róla ami segít!?
Oksa, köszi mindenkinek:D
Kivéve azt a paraszt beszédű gyereket mert én nem azért akarok tudatosan álmodni hogy szexeljek hanem mert határtalan, meg minden szal. *as* f*j* vagy. ennyit érsz cs*c*k*!
én egyik éjjel álmodtam valamit, ami nagyon tetszett, ugyanis arról a srácól álmodtam, aki tetszik. másnap lefeküdtem, csukott szemmel, teljes alfában újra, részletesen elképzeltem az álmot, mindent lejátszottam. éjjel újra ezt álmodtam, más körülmények között, de a lényeg, ugyan az volt. harmadnap nem az álomra, csak magára a srácra gondoltam, vagy jó negyed órán át, és ismét vele álmodtam. mást, de vele. sok sikert!:)
16/l
Köszi mindenkinek a válaszokat, majd akkor megpróbálom a félálmos gondolkodást, persze nem pasikkal! xD
Amúgy meg nem értem mi köze van a ciginek, meg a rágónak ehhez! xD:D
De azért kössz!
HU HA
TUDATOS ÁLMODÁS
AKKOR ÉN INVICITUS MEGHIVOM AZT AZ EMBERT TUDATOS ÁLMODÁSRA AKI MÉG NEM IZZADOTT ÁLMÁBA !!
DE IDEJÉBEN KISZÁLNI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!