Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tudnék tudatosan álmodni?...

Hogy tudnék tudatosan álmodni? Pl: én modom meg hol legyek, mit csináljak, repüljek stb.

Figyelt kérdés
És azt meg lehet oldani, hogy az álom ne csak 1-5 perig tartson? A válaszokat köszönöm.
2010. febr. 4. 20:23
 1/3 A kérdező kommentje:
És ezt az oldalt ne küldjétek, mer ezzel nem mek semmire. [link]
2010. febr. 4. 20:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Hello!

Jó lenne tudni, hogy hány éves, hogy fiú, vagy lány vagy, meg ilyesmi...

Én már tudok "tudatosan" álmodni. Vagyis hogy én határozom meg, hogy miről is szóljon az aktuális álom. Persze ez nem mindig sikerül...

Általában nekem az szokott bejönni, ha egy olyan zenét hallgatok, ami SZOROSAN KAPCSOLÓDIK az adott témához, személyhez, időponthoz, helyhez...

Az apró részletekre kell odafigyelni, és azokra emlékezni.

Az is sokat segíthet, ha egy olyan filmet nézel meg, vagy egy olyan könyvet olvasol el lefekvés előtt, ami szintén SZOROSAN KAPCSOLÓDIK hozzád!!!!

Sok sikert!...Remélem majd írsz, hogy hasznosak voltak-e a tanácsaim...

2010. febr. 4. 21:23
 3/3 A kérdező kommentje:
ok köszi majd ma este megpróbálom és f/13
2010. febr. 5. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!