Tudatos Álmodás! Hogyan érjem el hogy tudatosan álmodjak, mindent leírhattok róla ami segít!?
Figyelt kérdés
Ne ajánljatok könyveket meg stb. lécci!2010. máj. 30. 22:36
21/23 anonim válasza:
Talán késő már... de én kifejlesztettem magamban a tudatos álmodást, tavaly nyáron, de nem foglalkoztam vele a szünet után és már vesztettem ebből a képességemből, de még mindig bennem él. Általában úgy jöttem rá, hogy álmodom ha megpróbáltam felkapcsolni a lámpát és nem sikerült ez is egy olyan jel mint a második olvasásra elmosódó írás.
Az is igaz ha félálomban gondolsz rá arról álmodsz.
Irányítani is lehet egy álmot, ha rájöttél, hogy az nem a valóság már azt csinálsz amit akarsz :D
22/23 A kérdező kommentje:
Igen, ezeket tudom, csak az a gond, hogy arra nem jövök rá, hogy álmodom.. :S
2013. aug. 5. 19:31
23/23 anonim válasza:
Én ha tudatosan akarok álmodni egyszerű módon teszem. Mondjuk én nem vagyok egyszerű ember. Minden fontos dologhoz, valami dalt/zenét/dallamot kötök. Ezt nem tudatosan, ez később derül ki, hogy egy számról eszembe jut valami. Mikor felismerem a zenében az emléket, akkor azt beteszem elalvás előtt és végtelenített lejátszás közben alszok el. (ha több zene több emlék, akkor érdekes/félelmetes anomáliák jöhetnek létre). Ezzel az a baj, hogy én csak az "emlékeimet" tudom álmodni "újra" és ezeket alakítani. Ami elég veszélyes(legalábbis én úgy éreztem), ezért ma már meg se próbálom. Ha mégis felcsendül a lejátszóban egy olyan szám ami emléket szül álmomban, nem próbálom irányítani, csak annyira, hogy felkeljek. Ez sem könnyű, de én magamtól jöttem rá erre (se könyv, se más emberek tapasztalata), ezért nem is igazán tudom megfogalmazni, leírni, hogyan is csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!