Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudatos álmodás? Van valaki...

Tudatos álmodás? Van valaki aki tudatos álmodó (éber álmodó)?

Figyelt kérdés
Én az vagyok lassan két éve és nem tudom, hogy normális dolog-e, hogy álmomban tanulok... valahogy képes vagyok rá és nem értem, hogy. Esetleg van más is aki így van ezzel? Vagy esetleg aki csak szimplán tudatos álmodó? Egyáltalán nem ismerek magamon kívül ilyen embert pedig biztos sokan vagyunk és érdekelne mások véleménye, élményei is...
2009. ápr. 20. 22:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

szia. én ilyen tanulós dolgot sajnos még nem csináltam :D meg igazából semmi extrát. szimplán csak tudom általában (nagyon ritkán nem), hogy most álmodok és tudom irányítani az álmomat. na meg olyat is, hogy ha mondjuk rosszat álmodnék, akkor hirtelen "felébredek" és elgondolkozok azon, mit is szeretnék álmodni és így a gondolatmenetemet álmodom tovább. meg olyan is szokott előfordulni, hogy az érzések megmaradnak bennem. mondjuk ez a legjobb. imádom. mármint nagyon sokszor álmodom azt, hogy repülök. szárnyak nélkül, csak repülök. és mikor felkelek még érzem, hogy milyen érzés volt és az a fura, hogy semmikor máskor nem érzek ilyet, csak a repülős álmok után. tényleg elgondolkoztam már rajta, vajon tudnék e repülni, ha kiugranék az erkélyről, mert képes vagyok elhinni, hogy igen, hisz tudom milyen érzés :D

ilyen szokott lenni másnak is? :)

2009. ápr. 27. 15:46
 12/13 anonim ***** válasza:
nekem még ilyen kiugrálós nem volt:D
2009. ápr. 27. 21:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem is gyakori.
nov. 24. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!